Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

Program ma problemy z generowaniem unikalnych treści.

Przykładowo wrzucam tekst {A|B|C}{D|E|F}, daje wygeneruj wiele, unikalność 100%, 10 artów do wygenerowania i generuje mi jedną unikalną opcje chociaż są 3 możliwe. To samo (tylko 1 wygenerowana opcja) jeżeli zmniejszę unikalność do 50% i 1%. Bug występował u mnie w aktualnej wersji (2.1.2) i poprzedniej. Moja instalacja jest zjepsuta czy to wina programu?

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

x1349:

Też próbowałem kilku konfiguracji. Teraz przełączam na 1 wątek i opcję "zapytaj co zrobić" (przy pytaniu - w "ignoruj") dając do wygenerowania z 50% tekstów niż chcę uzyskać (algo Yarrow). U mnie działa dobrze.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Gdzieś tu już przewinęło się pytanie o zapis generowanych plików w kodowaniu UTF-8. Czy ta opcja jest dostępna, i jeśli tak to gdzie? Nie mogę znaleźć.

Mam najnowsza wersję 2.1.2.

@ssebo - z tego co pamiętam w tym okienku było info o tym, że trzeba zapisać sobie dane do ściągnięcia i rozpakowania programu, gdyż nie pojawiają się już ponownie... Może od razu napisz tez do supportu.

@ssebo - dane poszły.

@ttah - generowanych automatycznie? Nie ma takiej możliwości. Można kodowanie zmienić np. używając Notepad++.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Witam - poszukujemy 4 osoby, które podejmą się przetłumaczenia tekstów z SEO-Lenivca na wersję angielską, która niedługo wypuszczamy.

Informacje:

- Do przetłumaczenia dla każdej osoby po ok. < 100 tekstów (jeden tekst to zazwyczaj 1 - 5 słów)

- Prosty angielski - teksty zostaną sprawdzone, zanim je dopuścimy

- Każda osoba, która będzie tłumaczyła otrzyma zestaw wskazówek, swoją porcję tekstu i odpowiednie narzędzia do tłumacznia

- Każda osoba, która będzie tłumaczyła otrzyma w zamian od firmy The First Path Technologies wszystkie jej produkty SEO dożywotnio (tj. obecnie SEO-Leniviec, The Only Ping Machine, SEO-Git! oraz wszystkie przyszłe aplikacje) - oczywiście jako pełną wersję komercyjną, również może być na firmę

Zainteresowanych proszę o PW lub kontakt pod Jakub.Krol@TheFirstPath.com lub pod GG: 33870147 - czekam na wiadomości do 15.08.2011r. Z góry dziękuję :)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Sądzę, że przydała by się funkcja 'uczenia' synonimów.

Jeśli w pisanym tekście umieszczam swoje synonimy, to program mógłby je kojarzyć odpowiednio. W ten sposób w kolejnych już tekstach mógłby sugerować 'moje' podpowiedzi. A może idąc dalej analizował by wykorzystanie przeze mnie synonimów i z czasem zaprzestawał oferowania tych bzdurnych (nigdy nie użytych wcześniej).

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@mario1973 - po 1. jeżeli dobrze są dodane synonimy, to program je oczywiście zapamiętuje i oferuje później ;) Trzeba pamiętać, że dodajemy słowa w BEZOKOLICZNIKU. Natomiast nie pokazywanie tych, których się nie użyło nie ma raczej sensu - mogą się przydać (wszystko zależy od kontekstu itd.), a nie zawadzają. Zawsze można je usunąć.

@x1349 - otóż algorytm działa w ten sposób, że generuje minimalną ilość pewnych artykułów. Może nie generować wszystkich, ponieważ byłem proszony aby dokładność była w drugą stronę - tj. im mniej tym lepiej, najważniejsze to aby były unikalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności