Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę tezo napisaniu krótkiego poradnika, pokazującego co i jak... Co o tym myślicie?

poradnik będzie super, ale myśle że taki zwięzły, który przedstawi funkcjonalności i jak je użyć

a co mam zrobić, żeby kupić pełną wersję, nie ogarniam już tego tematu, rozrasta się z prędkością światła :)

SEO, SEO i SEO

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ssebo - tp {wszystkie} to do innego Użytkownika :) I rzeczywiście - naprawię wielkie/małe litery we {wszystkie}. A to co mówisz będzie tak jak pisałem wyżej w następnym releasie :) Czyli za dwa dni powinien być.

@MaxPan - dobrze rozumiesz. Tak jak pisze w licencji:

dla jednej licencji masz prawo do:

- Korzystania z Oprogramowania na pojedynczym komputerze;

- Korzystania z Oprogramowania na drugim komputerze, jeżeli właścicielem obu komputerów jest ta sama osoba, na którą zostało zarejestrowane oprogramowanie oraz pod warunkiem, że oba te komputery nie są uruchomione jednocześnie;

Jeżeli chcesz używać na dwóch różnych stanowiskach jednocześnie lub przez dwie różne osoby to należy zakupić 2 sztuki licencji.

@edit:

@ebsand:

Zakupić można tymczasowo w ten sposób:

Wysyłamy przelew na konto:

Jakub Król
ul. Warmińska 8/6
44-335 Jastrzębie Zdrój
Numer konta:
61 1140 2004 0000 3002 5663 2747
[mbank]
Tytuł: SEO-Leniviec i Twój adres e-mail.
Kwota: 19,99zł

Potem wyślij mi potwierdzenie przelewu na maila (mój mail: amidamaru.pro@gmail.com ), ja wyślę Ci linka do Wersji Pełnej oraz kod aktywacyjny.

(Niedługo będą płatności on-line, jak tylko server postawię.)

Dodałem ta informację do pierwszego posta ^^

@edit2:

I tak - właśnie o takim krótkim poradniczku myślałem :D Więc napiszę go w wolnej chwili.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

- Korzystania z Oprogramowania na pojedynczym komputerze;

- Korzystania z Oprogramowania na drugim komputerze, jeżeli właścicielem obu komputerów jest ta sama osoba, na którą zostało zarejestrowane oprogramowanie oraz pod warunkiem, że oba te komputery nie są uruchomione jednocześnie;

Super, też miałem oto pytać. Wszystko jasne teraz mogę w drodze korzystać z programu :)

@ssebo - tak jest :) Dosyć dużo ludzi ma teraz np. komputer stacjonarny i lapka, więc licencja pozwala im na swobodne korzystanie z SEO-Lenivca :)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@D_S - wysłałeś potwierdzenie na mój e-mail, o które prosiłem? Jeżeli nie - to wyślij mi PW albo meila :) Po prostu mam to trochę zautomatyzowane, ale potrzebuję potwierdzenia/meila/PW.

@edit:

Informuję, że ze względu na prośbę Użytkowników teraz uploady będą na dwóch serwerach: oprócz MediaFire, jeszcze 4shared. Nowy, alternatywny download Demka na 4shared wypisany w pierwszym poście.

Pozdrawiam.

Mógłbyś dodac jakies video tutoriale ;P

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

@Rademenes - właśnie z video-tutorialami nie wiem czy jest sens, gdyż program jest dosyć prosty. Ale w jakiś sposób będę musiał zaprezentować jak używać poszczególne opcje, więc chyba rzeczywiście będzie to najlepszy sposób :)

Pozdr.

W związku z pojawiającym się pytaniem:

Niestety obecnie nie mam możliwości wystawienia FV. Taka możliwość pojawi się za jakiś (bliżej nieokreślony) czas.

Jedna firma pytała także o Politykę prywatności, której jako tako ta aplikacja nie posiada. Oświadczam zatem, że jedynie podczas sprawdzania występowania tekstu w wyszukiwarkach wysyłane jest cokolwiek do Internetu, a mianowicie mniej więcej pierwsze zdanie wygenerowanego tekstu do wyszukiwarek: Google, bing oraz Yahoo!.

Opcje, których chyba jeszcze nie ma: mieszanie zdaniami po znaczniku, mieszanie akapitami, spamiarka (losowe mieszanie pojedynczymi wyrazami) są planowane?

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Hm... Postaram się :)

Losowa zmiana kolejności poszczególnych akapitów tekstu.

Losowa zmiana kolejności oznaczonych zadanym znacznikiem zdań.

Losowe wymieszanie kolejności wszystkich pojedynczych słów znajdujących się w tekście.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności