Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

@mario1973 - po 1. jeżeli dobrze są dodane synonimy, to program je oczywiście zapamiętuje i oferuje później :)
Natomiast nie pokazywanie tych, których się nie użyło nie ma raczej sensu - mogą się przydać (wszystko zależy od kontekstu itd.), a nie zawadzają. Zawsze można je usunąć.

Wiesz, niektóre synonimy są tak idiotyczne, że nigdy ich nie użyję....

Można usunąć tak jak i można dodać, ale na to trzeba czasu.......a jak chciałem żeby program sam, automatycznie przystosowywał bazę pod piszącego. Żeby brał informacje z tego co wklepane (użyte) w tekście.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@mario1973 - hmm... Jeżeli będzie więcej osób, które to zgłoszą to zobaczymy, aczkolwiek będzie to wymagało trochę testów.

-

Przypominam:

Witam - poszukujemy 4 osoby, które podejmą się przetłumaczenia tekstów z SEO-Lenivca na wersję angielską, która niedługo wypuszczamy.

Informacje:

- Do przetłumaczenia dla każdej osoby po ok. < 100 tekstów (jeden tekst to zazwyczaj 1 - 5 słów)

- Prosty angielski - teksty zostaną sprawdzone, zanim je dopuścimy

- Każda osoba, która będzie tłumaczyła otrzyma zestaw wskazówek, swoją porcję tekstu i odpowiednie narzędzia do tłumacznia

- Każda osoba, która będzie tłumaczyła otrzyma w zamian od firmy The First Path Technologies wszystkie jej produkty SEO dożywotnio (tj. obecnie SEO-Leniviec, The Only Ping Machine, SEO-Git! oraz wszystkie przyszłe aplikacje) - oczywiście jako pełną wersję komercyjną, również może być na firmę

Zainteresowanych proszę o PW lub kontakt pod Jakub.Krol@TheFirstPath.com lub pod GG: 33870147 - czekam na wiadomości do 15.08.2011r. Z góry dziękuję :)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Nic Ci nie wygeneruje bardziej zrozumiałego tekstu. Generator nie ma mózgu i nie dobierze dobrze synonimów. SEO-Leniwiec nadaje się lepiej do synonimizowania ale manualnego. Moim zdaniem o wiele lepiej dobiera synonimy od SB. Warto go wobec tego kupić.

PS Używałem obydwu tych programów i wybrałem leniwca.

seowyszbanner.gif

• 3 tygodnie później...

@kamjot - wystarczy, że zobaczysz swój e-mail rejestracyjny (jak możesz wyszukiwać, to wpisz "seo-leniviec" i wyszukaj takich meli) - tam pisze wszystko :rolleyes:

Jak nie będzie działało - PW/mail do mnie i już masz.

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

program ma bardzo bogata baze slow, szkoda aby sie marnowal jako wspomagacz synonimizacji ;)

przydaloby sie dorobic opcje generowania tekstu - fiuczer nie tyle dla copywriterow ale pozycjonerow, nie tylko mnie przydalaby sie taka opcja

wiec tak:

okresla sie mniej wiecej dlugosc tekstu oraz kilka fraz ktore maja byc zawarte w tekscie (razem z iloscia znakow co ile maja byc generowane) - innymi slowy tematyczny belkot + jeszcze kilka warunkow

co wy na to?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Ja jestem za takim pomysłem.

Strona firmowa - Rzeczywistość Rozszerzona.

Programowanie Android - Programowanie Android przez profesjonalistów.

Tworzenie Aplikacji Android - Fachowe Tworzenie Aplikacji Android!

Taka opcja byłaby super do opisów katalogów i precli z omniadd ;)

Strona firmowa - Rzeczywistość Rozszerzona.

Programowanie Android - Programowanie Android przez profesjonalistów.

Tworzenie Aplikacji Android - Fachowe Tworzenie Aplikacji Android!

@sleaquit czyli to ma być bezsensowny bełkot + kilka określonych słów?

raczej bez sensu...

gdyby to miało działanie takie jak seobohater to rozumie, ale tak to jaki pożytek z tego? chyba, że zakładamy, że nigdy ma tego człowiek później nie czytać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności