Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej blokada tego IP dla użytkownika nie wnosi żadnych strat :

https://www.bing.com/search?q=IP%3a88.198.1...1&FORM=PERE

Na tym IP jest niezły śmietnik + .... - więc użytkownik nic nie straci co najwyżej Wy tracicie i mam nadzieję że starty będą większe niż zyski z debilnych reklam

PS: Jak najbardziej można blokować to IP

PSII: Myślę że przydała by się rekompensata za te reklamy użytkownikom którzy posiadają płatną wersję programu (pełną) - bo jakim prawem masz zarabiać na naszych produktach za które zapłaciliśmy ? Zarabiasz na nas więc część dochodu należy się nam bo musieliśmy oglądać to gó**o które zaserwowałeś nam

1/3 kosztów oprogramowania za które zapłaciliśmy myślę że będzie sprawiedliwa - a Ciebie oduczy debilnego marketingu i 2x pomyślisz zanim znów zaserwujesz nam reklamy których sobie nie życzymy !!

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może nie tak nerwowo, ale muszę się zgodzić z opinią MaxPana, Kojotka i Mariusza co do tej reklamy. I swoją drogą tekst o konkurencji - delikatnie rzecz ujmując - był nie trafiony. Program sprzedałeś, więc już nie masz prawa robić co Ci się żywnie podoba. Zresztą nie spotkałem programów komercyjnych, które takie rzeczy by robiły. Gdyby w sposób nie nachalny gdzieś był umieszczony link i informacja, z którą użytkownik - jeśli ma ochotę - może się zapoznać, to ok. Ale z tą reklamą delikatnie mówiąc przeholowałeś, co zresztą mnie nie za bardzo zdziwiło, bo już jakiś czas temu zauważyłem, że o tych sprawach masz dość mgliste wyczucie. I nie dziw się tym wk..om, bo one nic nie mają wspólnego z konkurencją. a jeśli to uznaj to za plus, że i ona używa Twojego softu, który nawiasem mówiąc jest niezwykle przydatny.

PW już wyczyszczone.

Natomiast jeżeli chodzi o tą reklamę, to rzeczywiście wymagała kliknięcia zainteresowanych. Był to t=swojego rodzaju test. Napisane jest, że Użytkownicy mogą otrzymać oferty specjalne. Nie sądziłem, że zostanie to odebrane negatywnie - ale już wiem, w związku z czym będzie to ostatnia tego typu akcja.

Pozdr.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Żartujesz? A co z product placement w filmach? Albo idę do kina płacę paranoiczną sumę za bilet na film, który pewnie i tak będzie do xxxx a tu na początku 15min reklam.

A poważnie fakt lekki fu*k up z wyskakującym okienkiem ale nerwowe reakcje szczególnie @Kojotek_OX na pograniczu przyzwoitości są nie na miejscu. Jak dostajecie reklamówki od telefonii komórkowej to też tak Wam ciśnienie skacze? Można to po prostu załatwić kulturalniej.

Problemy.

1) Gdzie jest Edycja/Cofnij - nie mogę znaleźć. :)

2) Dlaczego jak klikam podmień synonimy w całym tekście to podmienia mi nie tylko cale słowa (np. z lub na bądź) tylko wstawia mi w środku słów też (zamiast lubię wychodzi bądźię). :D

3) Nie mogę znaleźć przycisku "Znajdź" + "Zamień wszystko" - tak jak jest w innych edytorach.

@Rzezniczek - dokładnie, do większości opcji jest skrót klawiszowy.

Przpominam tabelkę:

Ctrl+A - zaznacz wszystko
Ctrl+C - kopiuj zaznaczenie
Ctrl+X - wytnij zaznaczenie
Ctrl+V - wklej
Ctrl+Z - cofnij
Ctrl+Y - powtórz
Alt+F4 - zamknij
Ctrl+Shift+Enter - generuj tekst
Ctrl+B - HTML: Pogrubienie
Ctrl+I - HTML: Kursywa
Ctrl+U - HTML: Podkreślenie
Shift+Enter - BR+Enter
F5 - Biblioteka własnych artykułów
F6 - Biblioteka synonimów
F7 - sprawdzenie słowa w słowniku
Ctrl+G - sprawdzenie tekstu w wyszukiwarkach
Ctrl+T - podkreślenie wyrazów w tekście źródłowym, dla których nie ma synonimów
Ctrl+L - podanie przybliżonej liczby unikalnych kombinacji
Ctrl+F - znajdź i zamień
Ctrl+Shift+Spacja - masowe generowanie artykułów
F1 - pomoc techniczna
Ctrl+strzałki - poruszanie się "po słowach"
Ctrl+Enter - wyświetlenie okienka syninimów dla słowa za kursorem
PPM (prawy przycisk myszy) lub kliknięcie kółeczkiem - otworzenie okienka synonimów dla wyrazu pod myszką
Ctrl+PPM (prawy przycisk myszy) - otworzenie okienka synonimów dla zaznaczonej części
tekstu (niekoniecznie dla jednego słowa)
F12 - ustawienia

Informuję także, że rozpoczynają się prace nad nowym narzędziem, o które prosiliście - a mianowicie programem do tekstów generowanych w pełni automatycznie. Będzie to osobny produkt, który będzie wymagał SEO-Lenivca (wystarczy wersja Demo SEO-Lenivca), dlatego że:

1. Nie wymaga większości opcji SEO-Lenivca i tylko by go to "zamulało"

2. Jest to jakby nie patrzeć osobny target - dla Pozycjonerów bardziej, niż SEO-Copywriterów, jak ktoś wspomniał wcześniej

3. Po prostu osobny projekt - aby nie mieszać kilku programów w jednym.

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności