Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie. Mam napisany tekst, wklejam go do głównego okna programu i teraz chcę z automaty żeby losowa była kolejność zdań (w cały tekście, lub pośród zaznaczonego fragmentu). Myślę, że nie tylko mi przydałaby się ta opcja. Co prawda nie stanowi teraz wielkiej trudność zrobić to sobie pół automatycznie, zamieniając ". " na ". |" i dodając na początku i końcu {%, %}, ale co automat to szybciej :-)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czy ktoś ma podobny problem z SEO Lenivcem?

otóż przy pisaniu tekstu często program zjada mi teskt, zdarza się to najczęściej po przekroczeniu 1000znaków, przy krótszych tekstach tego nie zauważyłem. Wkurza mnie to ogromnie, w starszych wersjach był problem z przeniesieniem do nowej linii, a teraz jest to...nie wiem jak to nazwać, ale ostatnio zaczęło mnie to dobijać, bo po napisaniu kilku tekstów, ustawieniu synonimów nie zauważyłem, że coś jest nie tak, dopiero po zapisie i wygenerowaniu tekstu zobaczyłem, że tekst jest urwany i fragmentów brakuje.

drugi problem, to kopiowanie tekstu z innego edytora do programu, tak zacząłem robić w wyniku pierwszego, ale leniviec zaczął dziwnie oznaczać zasięg wyrazów i teraz jak chcę kliknąć kursorem żeby go ustawić bezpośrednio za wyrazem to musze kliknąć kilka znaków za, bo ramka obejmująca wyraz mi wszystko psuje.

Ktoś się z tym jeszcze spotkał? Wiecie jak to rozwiązać?

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

@RamigoS - zobaczymy, czy da się coś z tym zrobić.

@djurek - na pewno odpisaliśmy :) Sprawdź folder SPAM.. Napisz na PW o co chodziło.

Pozdr.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

a jak tam postepy w generatorze contentu?

tak czy inaczej jestem chetny na betatesty, bo wiem jaki program chcialbym kupic :)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

czy ktoś ma podobny problem z SEO Lenivcem?

otóż przy pisaniu tekstu często program zjada mi teskt, zdarza się to najczęściej po przekroczeniu 1000znaków, przy krótszych tekstach tego nie zauważyłem. Wkurza mnie to ogromnie, w starszych wersjach był problem z przeniesieniem do nowej linii, a teraz jest to...nie wiem jak to nazwać, ale ostatnio zaczęło mnie to dobijać, bo po napisaniu kilku tekstów, ustawieniu synonimów nie zauważyłem, że coś jest nie tak, dopiero po zapisie i wygenerowaniu tekstu zobaczyłem, że tekst jest urwany i fragmentów brakuje.

drugi problem, to kopiowanie tekstu z innego edytora do programu, tak zacząłem robić w wyniku pierwszego, ale leniviec zaczął dziwnie oznaczać zasięg wyrazów i teraz jak chcę kliknąć kursorem żeby go ustawić bezpośrednio za wyrazem to musze kliknąć kilka znaków za, bo ramka obejmująca wyraz mi wszystko psuje.

Ktoś się z tym jeszcze spotkał? Wiecie jak to rozwiązać?

Mam dokładnie to samo pod Windą 7 /64

Pierwszego problemu unikam nie zapisując do biblioteki, tylko jako *.len - wtedy nie zjada.

Kupuj wydawnictwa elektroniczne w e-książka.pl albo sam załóż taki sklep - dołącz do Programu Partnerskiego

Wymienię się linkami i wpisami o tematyce turystycznej katalog.turystyka.pl

Mam dokładnie to samo pod Windą 7 /64

Pierwszego problemu unikam nie zapisując do biblioteki, tylko jako *.len - wtedy nie zjada.

u mnie też WIN7 na jednym 64, na drugim 32, dzięki za rozwiązanie, zacznę tak robić:P

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

• 2 tygodnie później...

Witam i ja :) - zasadniczo nie mam zastrzeżeń do softu - jest intuicyjny i robi co do niego należy. Widzę jednak, że są z nim pewne problemy pod Win7. Otóż i ja mam tu cegiełkę do dodania. Na lapku mam właśnie Win7 - 64bit i jeśli posiedzę w Lenivcu tak więcej niż parę minut przy artykule a potem przełączam się między aplikacjami np. w celu skopiowania zsynonimizowanego tekstu do notatnika lub notepada++ to wywala mi całego windowsa na "blue screen", zrzucaniem pamięci fizycznej itp... :/ i mam automatyczny restart systemu. Ponieważ miewałem też otwarte inne aplikacje nie byłem pewien że to przez omawiany soft, ale po ostatnich hecach jestem pewny w 100%. Dopóki siedzę w Seo-Lenivcu wszystko jest ok, ale prawie każde przejście na inną aplikację kończy się wywaleniem windozy. Może da się coś na to poradzić - choć dobre jest chociaż to, że Leniviec zachowuje obrabiany tekst i idzie to odzyskać po restarcie.... Pozdrawiam :)

@seogreen - szczerze wątpię, żeby to SEO-Leniviec wywalał. Blue screen z założenia może wywoływać coś na poziomie systemowym lub sterowniki. SEO-Leniviec nie ma dostępu do tych warstw... Być może jakiś soft "wspomagający" system działający jako sterownik?

Pozdr.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@ssebo - też mnie to ciekawi.... A na tyle jest czasu, żeby wysłać ticketa do supportu (dosłownie kliknąć F1 i od razu po załadowaniu wysłać)? Tam by było dużo informacji..

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności