Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ssebo, @lewis - dokładnie tak jak pisze @MaxPan. Tymczasem pracujemy nad stabilnością. Btw testujemy głównie pod Win 7.

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Nie wierzcie ze nad czymkomkolwiek pracuja. Autor lubi nabijac ludzi w butelke. W watku o The Only Ping Machine nie odpisuje juz od 2 czy 3 miesiecy. Tez mialy wyjsc poprawki, zreszta bledy byly zglaszane juz w lipcu przez uzytkownkow i niby pracowali nad nimi. Do dzis pracuja ale jakos od 80 dni nie wypuscili zadnej poprawki wiec w tym watku rowniez nie liczcie na wiele.

Search Engine Optimisation Services UK SEO Services

• 2 tygodnie później...

Witam serdecznie w tym temacie!!!

Chętnie kupiłbym ten sofcik. Mam jednak jedno pytanie. Czy po stworzeniu tekstu z synonimami w tym sofcie( takimi synonimami jakie mi pasują czyli nie wszystkimi z bazy softu) ten sofcik tworząc artykuły losowe będzie korzystał tylko z tego tekstu stworzonego w tym programie a nie z całej bazy synonimów???

Jakie doświadczenia maja użytkownicy tego softu, może od nich się coś dowiem???

@gallus - tak, skorzysta tylko z Twoich, wybranych synonimów, a nie ze wszystkich. Ze wszystkich korzysta tylko i wyłącznie przy trybie automatycznym. Domyślnie sam możesz wybrać synonimy, jakie zostaną użyte do generowania tekstu.

Pozdr.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Witam,

taka sprawa - do wszystkich osób, które pisały o jakiejkolwiek niestabilności programu - proszę o wysłanie ticketa do supportu (może być pusty; w menu Pomoc), ponieważ kończymy nową aktualizację poprawkową.

Pozdrawiam

Przelew dokonany.

A na stronie wyskakuje;

Brak potwierdzenia ze strony banku PKO Bank Polski Inteligo. Prosimy o odczekanie paru minut i dokonania ponownego sprawdzenia płatności.

Co z tym faktem zrobić?

Przepraszam już OK.

Kiedy można spodziewać się wysyłki płyty?

Czy wyłączanie podkreślania składni działa Wam poprawnie?

Zakładka Wygląd -> Włącz podświetlenie składni w edytorze

Mi chyba nie. Jak mam to wyłączone to często przy otwieraniu okienka z synonimami i tak podkreśla mi składnię, co na starym kompie powoduje irytujące zawieszki na sekundę, dwie za każdym niemal razem nim się wyświetli okno z synonimami dla danego wyrazu.

Wystarczy jednak, że lekko przewinę tekst i podkreślania znikają. Do czasu kolejnego dodania synonimu.

Niech będzie - zawieszki zwalam na naprawdę stary komputer na którym program działa, który nim obliczy te podkreślenia dla tekstu wielokrotnie zagnieżdżonego to trochę mija, jednak te niechciane podkreślania składni to musi być wina programu. Zastanawiam się czy tylko u mnie?

Dodane: a może to samo wczytywanie synonimów tyle trwa? Sam nie wiem. Ale podkreślenia cały czas się wyświetlają...

@neox - nie widzę przeszkód ;) Skopiować sobie i wkleić np. do nowej zakładki w SEO-lenivcu i dalej obrabiać.

@gallus - to akurat znaczy, że PKO coś zmienia. Jeżeli chodzi o płytkę to wysyłamy co 3 dni robocze w teorii, a w praktyce praktycznie tego samego dnia. Akurat jeżeli chodzi o Pana, to też poszło tego samego dnia, więc jeżeli jeszcze nie doszło, to w poniedziałek będzie.

@ttah - sprawdzę to dokładnie. Jeżeli tak jest to poprawię przy okazji poprawki.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności