Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

Cholera, nie chce mi się przegrzebywać tych 55 stron. Przesiadłem się na nowego lapka, zainstalowałem Seolenivca 2.1, ale nigdzie nie widzę opcji wprowadzenia seriala, żeby aktywować program. Co należy zrobić?

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Onekick - baza jest o niebo lepsza w Pełnej Wersji. Natomiast druga część to chyba już pytanie do innych Użytkowników ;)

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

A ja przy okazji chyba znalazłem przyczynę tego zacinania się.

Otóż jak w składni jest błąd, czyli gdzieś jakaś klamra jest niedomknięta, to program podczas podkreślania składni pewnie powoduje obciążenie procka do 100%.

Wnioskuję to po tym, że skrypty, generujące teksty z synonimami też się wykładają jak jest problem z klamrami.

I jak tylko uzupełniam brakująca klamrę, wszystko wraca do normy i program działa bez przycinania.

DODANE:

Jeszcze jedno mam pytanie.

Może inne osoby też zwróciły na to uwagę.

Czy dałoby zrobić tak, by przechodzenie pomiędzy kartami z tekstami nie powodowało przewijania tekstu na sam początek przy każdym przełączeniu na inną kartę?

Często np. obrabiam tekst na 1 karcie, kopiuję jedno mocno zsynonimizowane zdanie na drugą kartę, by tam je przetestować, po czym nanoszę ewentualne poprawki i chcę wkleić takie zdanie z powrotem na oryginalną kartę. Niestety tekst mi się przewija i znika zaznaczenie tegoż zdania, i trzeba szukać na nowo gdzie to było.

Przy projektach dość złożonych na np. 5-10k znaków można osiwieć szukając gdzie to było ;)

I JESZCZE RAZ DODANE:

I jeszcze jedna rzecz. Jak daję "pusty" synonim (np. {jeden|}, i ten się wylosuje (czyli nie jeden, a właśnie nic), to program wstawia w jego miejsce spację. A ja bym chciał dokładnie nic, a nie spację ;) Pozostawiam do przemyśleń.

@ttah - niestety póki co nie da rady, żeby nie przewijał.

Sprawdzę z tą spacją - to trochę dziwne, rzeczywiście powinno nie losować nic.

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Czy ma ktoś porównanie bazy i jakości synonimów Seo-Lenivca z SeoBohaterem? SB mam, SL ściągnąłem demo ale w nim baza jest mniej niż uboga, a jak już są jakieś synonimy to pożal się boże. Jak to wygląda w pełnej wersji? Bo po 30 minutach pracy w SB Edytorze szlag mnie trafił... :)

@Grisham

Przepraszam, że zabieram tu głos, ale raczej nic nie napisałeś w wątku o SB edytorze, że czegoś tam Tobie osobiście brakuje. Proszę Cię o napisanie w wątku SBedytora co chodzi, dobrze?

A jeśli chodzi o bazy synonimów, to SB Edytor i Seo Leniwiec mają prawie identyczne.

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności