Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ok, zróbmy parę porównań. ;-)

Tekst źródłowy:

Banki centralne przeprowadziły w tym tygodniu wspólną akcję, wzrost PKB w Polsce pozytywnie zaskoczył, chińscy managerowie spodziewają się pogorszenia koniunktury, a polski rząd nie chce ograniczać firmom darmowych limitów emisji CO2 – to najważniejsze wydarzenia mijającego tygodnia.

Seo Leniviec:

Banki {centralne|decyzyjne|decyzyjnego|kierownicze|kierowniczego|środkowe|środkowego} {przeprowadziły|dokonały|dokonałyby|rokowały|rokowałyby|sfinalizowały|sfinalizow

ałyby|spełniły|spełniłyby|ukończyły|ukończyłyby|uskuteczniły|uskuteczniłyby|uwień

czyły|uwieńczyłyby|wykonały|wykonałyby|wypełniły|wypełniłyby|zakończyły|zakończył

yby|zrealizowały|zrealizowałyby} w tym tygodniu {wspólną|bliźniaczą|gminną|identyczną|izomorficzną|jednaką|jednakową|kolektywną|

komunalną|społeczną|stowarzyszoną|tożsamą|wykapaną|wzajemną|zbiorową|zespołową|łą

czną} {akcję|fabułę|imprezę|intrygę|operację|osnowę}, {wzrost|ewolucja|nowoczesność|postęp|postępy|przebieg} PKB w Polsce {pozytywnie|pomyślnie|szczęśliwie|udanie|udatnie|z powodzeniem} {zaskoczył|rozpoczął|rozpocząłby|ruszył|ruszyłby|zaczął|zacząłby|zaszokował|zasz

okowałby|załapał|załapałby|zdumiał|zdumiałby|zdziwił|zdziwiłby}, {chińscy|kitajscy|niekitajscy|mandaryńscy|niemandaryńscy} {managerowie|menadżerowie|menadżerzy} spodziewają się {pogorszenia|zdemoralizowania|zdeprawowania|zepsucia} koniunktury, {a|i|natomiast|oraz|tudzież|zaś} {polski|język ojczysty|język polski|mowa ojczysta|polszczyzna} {rząd|kategoria|poziom|ranga|stopień|szczebel} nie {chce|potrzebuje|pożąda|pragnie|reflektuje} {ograniczać|blokować|hamować|powstrzymywać|przeszkadzać|szachować|utrudniać} {firmom|fabrykom|instytucjom|jednostkom|organizacjom|spółkom} {darmowych|bezpłatnych|gratisowych} {limitów|kresów|progów|pułapów|szczytów|zakresów|zasięgów|zenitów} emisji CO2 – {to|owo} {najważniejsze|najistotniejsze|najistotniejszego|najlepsze|najlepszego|najwyższe

|najwyższego} {wydarzenia|przedsięwzięcia|zajścia|zdarzenia} mijającego tygodnia.

SB edytor:

Banki {centralne|decyzyjne|kierownicze|środkowe} {przeprowadziły|spełniły|wykonały|wypełniły|uskuteczniły|dokonały|zrealizowały|r

okowały|uwieńczyły|ukończyły|sfinalizowały|zakończyły} w tym tygodniu {wspólną|gminną|komunalną|społeczną|łączną|stowarzyszoną} {akcję|fabułę|imprezę}, {wzrost|podniesienie|podwyższenie|pomnożenie|powiększenie|przyrost|spotęgowanie|

zwiększenie|ewolucja|nowoczesność|postęp|postępy|przebieg} PKB w Polsce {pozytywnie|celowo|korzystnie|owocnie|pomocnie|potrzebnie|wartościowo|zasadnie|z

bawiennie|dodatnio} {zaskoczył|ruszył|zaczął|załapał|zaszokował|zdumiał|zdziwił}, chińscy managerowie spodziewają się pogorszenia koniunktury, {a|i|natomiast|oraz|tudzież|zaś} {polski|krajowy|lokalny|nasz|własny|język ojczysty|język polski|mowa ojczysta|polszczyzna} {rząd|kategoria|poziom|ranga|stopień|szczebel|szereg|kolej|kolejka|kolumna|przyw

ództwo|władza} nie {chce|potrzebuje|pragnie|pożąda} {ograniczać|specjalizować się|zmniejszać zakres|limitować|reglamentować|regulować|kończyć się na|redukować|sprowadzać|filtrować|ciemiężyć|dławić|dusić|dyskryminować|kneblować

|krępować|nakładać kaganiec|przykręcać kurek|tłamsić|tyranizować|uciskać|ukrócać|blokować|hamować|powstrzymywać|przeszk

adzać|szachować|utrudniać} {firmom|jednostkom} {darmowych|gratisowych|bezpłatnych} {limitów|zakresów} emisji CO2 – {to|owo} {najważniejsze|najwyższe|najistotniejsze|najlepsze} {wydarzenia|zdarzenia} mijającego tygodnia.

@SEO-Admin - wszystko zależne od trybu :) Tutaj jest z wybraniem wszystkiego jeżeli chodzi o SEO-Lenivca. Natomiast myślę, że widać właśnie różnicę.

Pozdrawiam.

Tak btw pozwolę sobie na trochę prywatki ;> Mimo tego, że SB Edytor jest właściwie konkurentem do SEO-Lenivca, to zawsze szanowałem zarówno ten produkt, jak i jego twórcę, bo wiem jak skomplikowane i trudne (w wykonaniu) jest to narzędzie (mówię tutaj w całości o SB).

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

hehe, no to sobie pokadzimy ;-)

Seo leniwiec też jest spoko! I ogólnie rzecz biorąc, dość agresywnie wszedłeś w niszę narzędzi pozycjonerskich ze swoimi programami, co jest chyba dobrą cechą. Myślę, że przyszłość rysuje się przed tobą dobrze, aczkolwiek ze swej strony - wolałbym mieć mniej konkurencji w obgryzaniu tego tortu. ;-)

pozdrawiam

Grzegorz

Jeszcze a propos tekstów. Nie wiem, ale w łańcuchach seo leniwca pojawiają się tryby warunkowe nie wynikające z trybu danego słowa. Czy to jest zamierzone?

@SEO-Admin - wiadomo, że im mniej konkurencji, tym lepiej ;) Ale jednak konkurencja zawsze jest - jeżeli jest w porządku i robi coś dobrze - to ją szanuję :)

Jeżeli chodzi o teksty, to właśnie o to mi z tym trybem chodziło. Pewnie działa to u Ciebie podobnie, czyli sprawdzasz formę gramatyczną. U mnie tak jest jezeli w ustawieniach dasz tryb dokładnego dopasowania synonimów - StrictSynos. W przeciwnym wypadku program szuka szerzej przy podobnych formach gramatycznych, nie koniecznie takich samych. Stąd w domyślnym wyszukiwaniu również inne formy.

Pozdrawiam :P

PS 1.

2325491.jpg Dziekujemy Googlom :)

PS 2.

Myślę, że skoro idzie Mikołaj i inne Święta to warto by zrobić jakąś promocję :) ? Jakieś sugestie, jakieś narzędzia, które proponujecie, żeby były przecenione? A może jakieś zniżki, jeżeli ktoś z aktualnych Klientów chciałby sobie dokupić więcej stanowisk? Czekam na propozycje :)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Witam.

Moc życzeń i promocji od TFPT - również te o które prosiliście :)

Więcej: https://tfptpl.wordpress.com/2011/12/07/swi...omocje-od-tfpt/ .

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

@ebsand - jeżeli chodzi o to, że traktuje [] jako znaki specjalne to wystarczy w Ustawieniach w zakładce bodajże edytora zmienić z formatowania HTML na BBCode.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Nie będę opisywał jak bardzo przydatnym narzędziem jest SEOLeniviec bo to wielu już zrobiło w tym wątku :D

Jedna rzecz nie daje mi spokoju, i myślę że nie tylko ja czekam na dodanie takiej funkcji/ rozszerzenia programu.

Kiedy i czy w ogóle będzie możliwość dołączenia w nowej wersji/kupienia osobno/ stworzenia importera do edytora synonimów angielskiej bazy synonimów.?

pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności