Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

@mamoczy, @neox - szczerze chciałbym stworzyć wersję angielską jak najszybciej... Jednak jest pewien problem z bazami angielskiej gramatyki i to mnie powstrzymuje.

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chce używac Seolenivca na dwóch komputerach, i mam problem bo przy odpaleniu PrzywrocenieKopiiUstawien.bat pokazuje że "System nie może odnaleźc określonej wersji" w czym może tkwic problem?

Obecnie Seoleniwiec działa na Win 7 a chce żeby działał na Win XP ale to chyba nie jest problem

ścieżka pliku bat:

C:\Documents and Settings\nick\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\SEOLeniviec\SEOLeniviecSettBackup

Pytanie do autora jaki jest aktualny nr wersji seolenivca, skąd można pobrać pełną wersję. To samo pytanie ad SEO-Git-a?

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

@Onekick - nie odpisywałem tu, bo sprawa załatwiona na PW.

@Robbieriviera - najnowsza to 2.1.2 dla SEO-Lenivca, natomiast dla SEO-Git!a 1.5.5 .

Przy zakupie jest link do najnowszej wersji. Potem wyskakują do updatów. Jeżeli którykolwiek się przeoczyło - prosze o maila lub PW, podam ponownie potrzebne dane.

Pozdrawiam

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@Amidamaru6669 - kiedy będzie obiecana już dawno aktualizacja programu...

Mam pytanie odnosnie bazy własnych synonimów - dlaczego nie jest wykonywana ich odmiana jak mamy np:

odpowednia i do tego synonimy odpowiednie a jeśli wystąpi w tekście odpowiednich to już nie są dobrane synonimy z słowa "odpowedni" z poprawną odmianą.

I mam bardzo wazne pytanie jak zrobić kopie bazy własnych synonimów tak aby je np. przenieś na laptopa... Zawsze lepiej zrobić backup bazy dla bezpieczeństwa :)

@ssebo - nie wiem, kiedy wrzucimy aktualizację, ale niedługo będzie na pewno.

Jeżeli chodzi o odmianę własnych synonimów, to powinna być. Do tego trzeba oczywiście dodawać do podstawowych form słów - wtedy powinna działać. jeżeli nie działa, znaczy że nie mamy jej jakimś cudem w bazie :)

Kopię i przywrócenie - pisze na https://SEOLeniviec.pl/index.php?get

@Seus - nie mam pojęcia i nie prędko, bo była już jedna Świąteczna. Na aukcje.wosp.org.pl można znaleźć za to taniej całą paczke naszego softu.

Jeszcze taka jedna sprawa:

powoli planujemy stworzyć SEO-Lenivca w chmurze (dla programistów) oraz wersję on-line dla Was, co o tym sądzicie?

Pozdr.

powoli planujemy stworzyć SEO-Lenivca w chmurze....

Jestem za wersją desktopową, ale za bazą synonimów w chmurze, a także płatnym dostepem do baz zależności od tematyki, coś takiego jak the best spinner

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności