Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

nie wiem czemu nie otrzymywałem powiadomień o odpowiedziach o.o Jeżeli chodzi o zniżki to niestety były tylko na początku... Aktualnie jest cena regularna.

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@positive - wyżej jest podany link do ceny promocyjnej. Na pewno będzie się to wtedy bardziej opłacało. Zniżki są tylko na zakupy hurtowe - wtedy proszę o PW.

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

• 2 tygodnie później...

@Amidamaru6669 - Nie można do Ciebie wysłać wiadomości PW - opróżnij skrzynę :)

Ale napiszę tutaj:

Witam,

Wysłałem do pomocy technicznej błedy jakie występują w działaniu SEOLenivca na moim PC Eee 1201N. Próbowałem paru konfiguracji i nic nie pomogło. Najgorsze błedy to zwieszanie się menu - skacze, po pewnym czasie np. jak chce wejść do "Opcje" - miga przycisk ale się włącza ale trochę trzeba poczekać...

Jeszcze mam pytanie... Odznaczyłem opcje: "Włacz podświetlanie skłądni w edytorze" to i tak calutki tekst jest podkreślany na niebiseko, może to też przyczynia się to małych zwiech...

Pozdrawiam i proszę pomoc,

ssebo

@Warfas - nie odpowiadałem, bo jeszcze dokładnie terminu nie znam. Nałożyło mi się spooro pracy.

@positive - nie mam pojęcia czemu się to zrobiło ^^ Wiem, że wyłączenie podkreślania składni SEO powinno problem wyłączyć. Jaki system?

Jeżeli chodzi o dodawanie synonimów, to nalezy zwrócić uwagę na to, że jak dodajemy do słowa np "auta", to wyświetli nam się słowo "auto", więc nalezy dopisać do tej formy - "samochód".

@ssebo - opróżniona.

Próbowałeś wyłączyć całkowicie animacje i skiny? Również po wyłączeniu podświetlania składni powinno się program zresetować. Zobacz jak wtedy.

Pozdrawiam.

@ssebo - opróżniona.

Próbowałeś wyłączyć całkowicie animacje i skiny? Również po wyłączeniu podświetlania składni powinno się program zresetować. Zobacz jak wtedy.

Pozdrawiam.

@Amidamaru6669 - Wszystko co możliwe wyłaczyłem... Czasami jest nawet gorzej... Zawsze restartuje program :)

Pzodrawiam,

ssebo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności