Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@positive - mogę prosić o pustego ticketa do supportu (F1 w programie)?

@Kalvinator - proszę o PW z e-mailem rejestracyjnym, to wyślę dane.

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Przydała by się opcja kolorowania i sprawdzania synonimów, tzn czy wszystkie nawiasy i | są dobrze podomykane i w razie czego podkreślanie błędów.

Inna sprawa to baza synonimów jest słaba - taka sama lub bardzo podobna jak w seo bohaterze więc nie wiem po co kupować dodatkowy program skoro w tamtym jest wszystko to co tutaj, a nawet takie coś jak kolorowanie i sprawdzanie synonimów.

Skuteczne pozycjonowanie w Google. Promocyjna oferta na pozycjonowanie stron.

Mam kilka licencji i pojawia się problem z zmianą wielkości czcionek. W chwili zwiększenia, niby wszystko jest OK - tylko okienko z synonimami się nie zwiększa - a dokładnie proponowane synonimy.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam,

Taki mały komentarz: Totalnie zaniedbany program przez autorów ;)

A teraz taka sprawa odnośnie "Automatyczna inteligentna zmiana tekstu w wersję synonimizowaną". Nie została do końca dobrze dopracowana. Chodzi tutaj o dodawanie z własnych syninimów dla słow składających się z dwóch fraz np. z faktur -> {z faktur|z rachunków}, w momencie -> {w momencie|w przypadku|w sytuacji} itd. Synonimy wówczas nie zostają dodane...

Myślę, ze poprawa tego to żaden kłopot.

Bardzo proszę o sprawdzenie tego z góry dziękuję.

PRACA POPŁACA ;)

Pozdrawiam,

ssebo

1. I pzrydało by się, żeby zintegrować edytor synonimów z bazą programu bardzo utrudnia prace z programem. NAjgorsze, że jeszce trzeba restartowć program żeby zauważył zmiany w słowniku. To co mam co 5 sekund wyłączać program podczas pisania artykułu?

2. Automatyczne synonimizowanie to fikcja. Przydatne tylko do robienia mega spamów.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności