Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

Taki mały komentarz: Totalnie zaniedbany program przez autorów :D

Bo konkretne programy powinny być udostępniane na zasadzie abonamentu lub płatnych aktualizacji.

e: chciałem tylko dodać, że kwestii płatności za program wszystko działa jak należy ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Totalnie zaniedbany program przez autorów
soft działa synonimizuje, teksty generuje, niby co chcecie za 80 ZL - suportu 24/7 i aktualizacje co tygodniowe? To nie jest dodawarką, język polski się nie zmienił, zasady ortografij również.

Może zaimplementować funkcje dodawania do WordPressów?

Dobry pomysł :)

A tak szczerze nie narzekam na seo-lenivca dobrze śmiga i jest OK cena za 1 licencję: 75 zł też jest ok.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Krótko, zwięźle i na temat. Korzystam seolenivca od prawie samego początku powstania tego programu i jestem bardzo zadowolony. Wart tych kilkudziesięciu złotych :)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Ja tez używam tylko seolinivca, ale ja na przykład jak otrzymam tekst z błędnymi klamrami kopiuje go do publikera lub seolighta, nie wiem czemu, ale łatwiej mi tam znaleźć błąd (może kwestia przyzwyczajenia ale wg mnie w leoleniwcu jest to mniej czytelne).

Nie wiem jak u innych ale u mnie czasami seoliniviec zwraca mi błąd w składni (inne programy nie ) po wyłączenia i włączeniu seolenivca nie widzi już błędów o które się pluł wcześniej.

Poza tym wszystko jest ok.

Pozdro

• 2 tygodnie później...

Witam,

program nie jest zaniedbywany, to na pewno mogę obiecać ;) Tak jak wspomnieli przedmówcy - program ma robić to co robi i robi. Aktualnie trwają pracę nad wieloma nowymi narzędziami, stąd mój brak aktywności takiej jak na początku. Ale spokojnie - wciąż wprowadzam poprawki, zwiększam stabilność, dodaję nowe opcje itd... Z resztą za chwilkę powiadomię o aktualizacji :D Przypominam, że od kilku wersji istnieje informacja, że program jest w wersji ostatecznej, dlatego aktualizacje są teraz bardzo rzadkie.

@ssebo - trzeba to sobie odpowiednio ustawić, np. zmniejszyć gęstość generowania synonimów :P

@neidi - 1. z poziomu programu można je dodawać. Natomiast inne operacje ze względów wydajnościowych są w osobnym programiku. 2. Głównie tak, chociaż jak wspominają inni przy wasnych słownikach i ustawieniach niekoniecznie.

@bERIx - prosze o ticketa do supportu (F1 w programie).

@dnd - prawa Administratora do operowania na plikach, które są w folderze programu. Niestety, Win 7 tego wymaga, jeżeli np. instaluje się w Program Files. Natomiast jeżeli ktoś temu nie ufa, to mogę przysłać patch bez praw Admina, aczkolwiek nie wiem jak program się zachowa do końca (zależy od systemu).

Pozdrawiam.

__________________________ INFORMACJA O NOWEJ WERSJI: ______________________________

Witam,

Pojawiła się wersja ostateczna o numerku 2.1.3. Wszyscy dotychczasowi Użytkownicy otrzymają aktualizację za darmo (informacja pojawi się do 3 dni w programie).

Również na stronie dostępna już jest najnowsza Wersja Demo V 2.1.3.

W nowej wersji m. in. została zwiększona stabilność, usunięta możliwość sprawdzania w Yahoo! (ponieważ niestety Yahoo! przestał działać jak dawniej), czy można teraz wyłączyć okienko z informacjami o nowych wersjach, promocjach itd...

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@positive - tak, zostaje wszystko.

Jedynym odstępstwem jest wdytowanie wbudowanych w program słowników (ale i tak zostają nadpisane przez instalator), bo to się rob i na własna odpowiedzialność ;) Oprócz tego wszystko kompletnie zostaje po reinstalacji.

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Kurcze teraz to mi połowy synonimów nie wyświetla, a 90% słów program traktuje jako niepoprawne i podkreśla na czerwono...

EDIT: o chyba znalazłem w czym tkwi problem, we wcześniejszej wersji wystarczyło kliknąć prawym na danej frazie i pojawiały się propozycje synonimów, teraz po kliknięciu prawym pisze, że słowo jest niepoprawne, jednak jeżeli się je najpierw zaznaczy i potem kliknie prawym to synonimy się pojawiają. Proszę o sprawdzenie tego.

@ssebo - trzeba to sobie odpowiednio ustawić, np. zmniejszyć gęstość generowania synonimów :)

Witam

Widzę znaczną poprawę w stabilności programu, tutaj wielki plus :) Teraz mogę na moim notebooku spokojnie działać :)

A teraz nie mogę zrozumiec Twojej wypowiedzi i do czego ona się ma do mojej.

Ja prosiłem tylko o jedno przy automatycznym generowaniu synonimów ale tylko wtedy gdy w opcjach jest ustawione żeby program czerpał z synonimów własnych, program nie dobiera synonimów do słow typu: przede wszystkim, na raz, itp... w słowniku własnym są te słowa i posiadają do nich bliskoznaczne słowa :)

Oto mi chodziło...

Wiadome, jest jeśli bym korzystał z słownika pełnego to wówczas dopierałoby poprawnie synonimy ale wychodziło by to beznadziejnie - duża ilość synonimów i nie to co ja chcę...

Bardzo proszę o sprawdzenie tego...

STABILNOŚĆ - BARDZO ŁADNIE ;)

Pozdrawiam,

ssebo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności