Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ok, thx za szybką odp :)

haha, no ale padaka...

w dodaj/usun programy mam info, że mam zainstalowaną wersję 2.1.4 - stąd powyższy fail, że nie mogę zainstalować

ale też nie mogę odinstalować, bo do tego jest potrzebny instalator wersji 2.1.2, który rzekomo wg deinstalatora mam mieć na pulpicie

jak ja to mam teraz po bożemu odinstalować? ;]

@ragnar23 - po prostu w Menu Start. Rzeczywiście jest błąd z numeracją, jest to moja wina, stąd te problemy.

@immy - skrypty z https://SEOLeniviec.pl/index.php?get lub ewentualnie na płycie masz je, jeżeli masz wersję CD.

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Gdy tworzę teksty o wielu poziomach zagnieżdżenia stosuję czasami taki myk:

{Jakieś zdanie|}

W zamyśle zdanie ma być czasami pominięte. Po losowaniu powstaje spacja. Dałoby się to zmienić... kiedyś tam? W sumie jak ktoś chcę spację może napisać:

{Jakieś zdanie| }

seonerd - a nie działa Ci poprawnie w najnowszej wersji? Zgłaszałem to w zeszłym roku i z tego co widzę obecnie nie generuje spacji.

Dodane:

Włączyłem sobie i potestowałem na takim czymś:

{Jakieś{ zdanie|}.|I jeszcze{ jakieś zdanie|}.|}TEST

Nigdy między kropką a TEST nie powinno być spacji i nie ma. Samo wylosowanie pustego ciągu na przodzie też nie powoduje dodania spacji przed TEST.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności