Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

witam. gdzie można pobrać (nie dostałem emaila z aktualizacją) najnowszą wersję?

ps. Przypominam również o prośbie o dodanie jakiejś opcji umożliwiającej pracę z angielskojęzycznym tekstem.

trzy strony wcześniej znalazłem info że w celu pobrania najnowszej wersji wystarczy wysłać email z dowodem zakupu do pana Jakuba, co też uczyniłem.

Dość uciążliwa forma :) Niemniej program wart swojej ceny, działa perfekcyjnie, nawet na wolniejszych komputerach

Jak masz starszą wersje to odinstaluj i zainstaluj od nowa i pokaże ci się komunikat że jest dostępna aktualizacja i tam będziesz miał linka gdzie pobrać. Ten komunikat wyświetla się tylko raz więc sobie zapisz gdzieś bo potem będziesz musiał robić tak samo jak napisałem. Ja przynajmniej tak robiłem bo też sobie nie zapisałem.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Ktoś widział ostatnio twórcę SEO Lenivca, ponieważ nie mogę się z nim skontaktować? Z góry dzięki za pomoc:)

Pisałem tutaj, bo odp. na e-maila nie dostałem. Ale już jestem po kontakcie:)

Nic do rzetelności nie mam, jest na pewno solidnym użytkownikiem;) Mogę to potwierdzić:) Chciałem wtedy o coś szybko spytać:) thats all:)

Witam! Kupiłem w dniu wczorajszym pełną wersję SEOLenivca. Pobrałem całą paczkę. Zainstalowałem i pojawia się informacja, że wersja DEMO wygasła (faktycznie tak jest bo jakiś czas temu testowałem wersję DEMO). W jakim sposób mogę teraz wprowadzić dane rejestracyjne? (mam tylko opcje KUP TERAZ odnoszącą do strony www i ZAMKNIJ).

Można usunąć posta. Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;-) "Aby zarejestrować program, w okienku rejestracji kliknij dwukrotnie na logo i wpisz Twoje dane rejetracyjne"...

Też to miałem:) Ale poniższa wiadomość rozwiązuje ten problem:D

Aby zarejestrowac program, w okienku rejestracji kliknij dwukrotnie na logo i wpisz Twoje dane rejestracyjne:

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności