Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, niedawno kupiłem seo lenivca i zauważyłem denerwujący problem - a raczej dwa. Gdy wyraz który piszę kończy się wraz z okienkiem nie działa spacja i wyraz który następuje za nim jest sklejony z poprzednikiem - muszę rozdzielać je za pomocą entera. Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu oprócz wyłączenia przenoszenia do następnego wiersza?

Drugi problem - czasem nowy artykuł który piszę zapisuje się w taki sposób iż okienko wyboru folderu w bibliotece jest automatycznie potwierdzane - a w rezultacie plik nie zapisuje się w żadnym folderze. Szczególnie często występuje to gdy art jest pisany w nowej zakładce. Sprawdzałem - problem nie jest spowodowany włączonym antywirusem.

Jeśli ktoś może pomóc - proszę pisać.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Mam kłopot z seolenivcem taki że nie zapisuję - dopisuję moich słów do bazy (dodaj swoje propozycje słów) pisałem do autora na meila niestety nie odpowiedział może tu podpowiesz co się dzieję z góry dzięki.

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

Niestety ja też mam problemy z SEO Lenivce i do mnie też nie odpisuje :(

Problem polega na tym, że nie wyświetla mi się okno z synonimami.

Nie pomaga wyłączenie wszystkich opcji Ustawienie -> Wygląd. Czasami jak jest włączona skórka uda się po dwukliku odpalić okno z synonimami i nie znika. O co tu chodzi.

Znalazłem też bug polegający na wyświetlaniu w bibliotece synonimów wielu powtórzeń tego samego słowa

seo-leniviec.png

Mam kłopot z seolenivcem taki że nie zapisuję - dopisuję moich słów do bazy (dodaj swoje propozycje słów) ...

Którą wersję programu masz i skąd ją pobierałeś? Z linku w mailu po zakupie czy ze strony?

Sprawdź Ustawienia -> Słowniki i Bazy -> Edycja słowników -> Własny: synonimy niestandardowe

U mnie po dodaniu synonimów tam się zapisują. Spróbuj ewentualnie dodać synonimy bezpośrednio w edytorze słowników. Mam nadzieję, że to zadziała. Ja akurat mam inne problemy. U mnie nie wyświetla się okno synonimów.

A czy też masz w bazie synonimów (jak klikniesz w oknie po prawej na dole środkową ikonę) że te same wpisy wyświetlają się po kilka razy?

• 2 tygodnie później...

Witam,

proszę wybaczyć - stopniowo odpisuję na wszystkie meile. Po prostu nałożyło się wieeele spraw na raz i nie wyrabiałem z odpisywaniem...

W razie problemów bardzo proszę kliknąć F1 w programie i wysłać ticketa do supportu :)

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

• 1 miesiąc temu...

Chciałem na dobre pozbyć się wyrazów "jederman" i "everyman" jako synonimów wyrazu "każdy", ale nie mogę ich usunąć z poziomu edytora słowników.

Wyszukuję wyraz, i po wciśnięciu Usuń mam błąd: File access denied, i aplikacja zawiesza się z informacją Proszę czekać, przetwarzanie słowników...

No i tak czekałem kilkanaście minut i nic. To się usunie w końcu czy to zawiecha?

Mam Windows 8 (x64) jeśli to ma znaczenie.

Ewentualnie, czy ręczne usunięcie rekordów z bazy z tymi synonimami może zadziałać, czy to igranie z integralnością bazy?

• 2 miesiące temu...

Witam, po zmianie komputera mam problem z podstawową funkcją lenivca - mianowicie z synonimami. Program niemal wszystkie słowa ustawia jako niepoprawne, a do większości poprawnych nie może znaleźć synonimów. Utrudnia to bardzo pracę z programem. Pobrałem nową wersję ze strony projektu, przeinstalowanie nic nie pomaga. Mój system operacyjny to Win 7 64 bit, na poprzednim komputerze ta opcja działała bez problemu - miałem tam system 32 bit. Czy występuje tu problem ze słownikami? Teraz mam włączone wszystkie opcje w słownikach i bazach, po odznaczeniu niektórych opcji, problem nie znika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności