Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, mam ważną informację :)

Ze względu na prace nad nowymi produktami, SEO-Lenivca można nabyć wyłącznie do dnia 15 lipca (wtorek)! Później rejestracja oprogramowania stanie się niemożliwa.

Do tego czasu można zakupić SEO-Lenivca w najniższej jak dotąd, promocyjnej cenie - 2/3 taniej (25 zeta zamiast 75)!

Można zakupić dowolną ilość licencji, a support w programie pozostanie aktywny.

Natomiast osoby, które już kupiły SEO-Lenivca, dodatkowo do 3 dni wyświetli Wam się jednorazowo link do zakupu kolejnych licencji w jeszcze niższej cenie.

Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia :)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie znam tego oprogramowania, nie testowałem, nie czytałem, ale za 24,99 zł właśnie kupiłem i sprawdzę :D

Ze względu na prace nad nowymi produktami

O co z tym chodzi? Przecież produktu się nie wycofuje, jeżeli się sprzedaje (a jak się nie sprzedaje, to co za różnica). Czemu więc wycofujesz ze sprzedaży ?

@ErgoSeo, @posivite:

Więc tak - po prostu skończył się boom na program, a że to Polska, to ZUSy itd kosztują nas obecnie więcej niż praktyczne zarobki...

Aktualnie pracujemy nad naprawdę fajnym produktem (prace trwają już ponad rok), więc zawieszamy działalność, żeby móc się skupić na tym :) Jak tylko wydamy nowy produkt - odwieszamy działalność.

Czy SEO-Leniviec będzie dalej dostępny? Raczej nie, ponieważ będzie to jego następca - jednak w innej formie i o wiele bogatszy - mamy nadzieję, że przypadnie do gustu :) Póki co nie chcę zdradzać za duzo szczegółów - oczywiście jak tylko program się pojawi na rynku to drodzy Użytkownicy z PiO będziecie pierwszymi, którzy się o tym dowiedzą!

@ErgoSeo - jest, w okienku wynikowym (jest to też w wersji demo, sprawdź sobie) - po wygenerowaniu artykułu pojawia się na dole i podkreśla słowa, których nie ma w słowniku.

PS. Od razu to napiszę, żeby to było jasne - kazdy kto jest posiadaczem SEO-Lenivca nie będzie stratny - na nowy produkt otrzyma takie zniżki (być może nawet jakiś okres darmowy Pro), że będzie się opłacało każdemu :)

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Witam,

w związku z tym, że pomyliłem się pisząc "do wtorku 15.07" (takiej daty nie ma), można jeszcze kupić SEO-Lenivca w najniższej możliwej cenie - pozostało tylko kilka godzin do ok. 19:00 dnia dzisiejszego (16.07)!

Pozdrawiam :)

No stary, przykro mi ale znowu się pomyliłeś. Nie ma czegoś takiego jak "dzień dzisiejszy". Musisz w związku z tym przedłużyć tę promocje jeszcze o tydzień :). To taka kara abyś się już więcej nie mylił. Myślę, że koledzy to poprą.

seowyszbanner.gif

@soprano - Hehe, chciałbym, na prawdę :) Ale już zakończona, bo od razu zawieszałem na tą chwilę działalność firmy. Do usłyszenia za kilka miesięcy - myślę, że wszyscy będą zaskoczeni i nowym produktem i zniżkami specjalnie dla Was!

Pozdrawiam Was i do usłyszenia Forumowicze PiO! :)

@sqor - dokładnie tak jak mówi @krzysiuus - za kilka miesięcy. Nie chcę podawać dokładnych terminów, bo priorytetem jest teraz, żeby zrobić to solidnie i porządnie, a nie żeby się spieszyć :) Mamy nadzieję, że premiera będzie za 2 - 4 miesięcy.

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...

Jestem zadowolony, że sie wzięliście za to bo SEOleniwiec niestety nie był doskonały. U mnie na różnych instalacjach windowsa były powtarzajace się błędy. Szczerze mówiąc denerwowało mnie też to, że nie ma osobnej pełnej wersji instalacyjnej tylko trzeba za każdym razem upgrade robić z demówki.

Już się nie mogę doczekać tego nowego lepszego, czekam z ciekawością i jeżeli cena dla posiadaczy leniwca będzie faktycznie ciekawa to nieomieszkam kupić.

• 5 tygodni później...

To i ja będę śledził wątek ;) - przyzwyczaiłem się do SeoLenivca i mam nadzieję, że tajemniczy następca to nie będzie jakiś pseudo-kombajn z innymi "odkrywczymi" dodatkami, tylko po prostu lepszy synonimizator... Przy okazji fajnie by było, gdyby przede wszystkim został dopracowany sposób dodawania własnych synonimów, bo jakoś w SL dziwnie to działało - raz brał je pod uwagę a raz nie, no i właściwe odmiany oczywiście. Swoją drogą ja nic nie dostałem, ani na maila ani na GG :( ale nic, czekajmy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności