Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

seogreen ja nie tyle dostałem co sam się dopytałem o to kiedy będzie program. Dużo ostatnio synonimizuję a SeoLeniviec u mnie działa bardzo kulawo. Chociaż znalazłem ostatnio kilka innych narzędzi do synonimizowania już się doczekać nie mogę.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dużo ostatnio synonimizuję a SeoLeniviec u mnie działa bardzo kulawo

Ja też. :) dlatego używam konkurencyjnego oprogramowania Synoglota

Temat na PiO znajdziesz tutaj: link

Sorry z wcinke z konkurencyjnym programem, ale jak nie masz czasu na zastoje z synonimizowaniem, warto synoglote wypróbować, zanim wyjdzie najnowsza wersja seolenivca. ;)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

osobiście, posiadam oprogramowanie seoleniviec i w cale nie jestem zadowolona, problem z aktualizacją bazy danych problem z częstymi błędami generacji synonimów.

Przydało by się więcej udogodnień niż więcej schowków w programie przez co staje się mało funkcjonalny .

Wiesz, gdy ktoś rejestruje się i po kilku minutach pisze posta o jakimś produkcie że jest "be i fe" albo "super", to takie opinie dla poważnego użytkownika są niezbyt znaczące.

Seoleniviec to dobre narzędzie do synonimów. Ostatnio mniej zajmuję się pisaniem tekstów, ale gdy to robiłem nieco częściej, Seoleniviec był bardzo pomocny i nie miałem żadnych wkurzających błędów.

Mam 3 licencje i swego czasu wszystkie trzy były na raz w użyciu. Kiedyś był, szał tak dobrze to działało, z czasem może niektóre kwestie nieco denerwowały, ale w mojej opinii to i tak jeden z lepszych synonimizatorów.

Sądząc po tym jak dobrze prezentował się na początku SEO Leniviec to następca pewnie sam napisze tekst, zasynonimizuje i jeszcze da znać że już skończył i żeby łaskawie użyć ten tekst :P

novum przejrzałem właśnie demo Synogloty i jakoś mnie nie urzekł ten program. Nie znalazłem tam ręcznej funkcji synonimizowania jak w leniwcu. Poczekam sobie na nowy wypust Leniwca. Rozwiązanie jakie jest w SEOlenivcu bardzo mi odpowiada, można szybko dodać synonimy z bazy a {jednocześnie|zarazem|w tym samym czasie} ;) synonimizować ręcznie.

• 3 tygodnie później...

Jestem po beta testach następcy Lenivca. Strona nowego produktu to https://textwriting.net/ za kilka dni ma ruszyć oficjalna wersja. Nie da się uniknąć porównań do Lenivca i bardzo jestem ciekaw opinii na ten temat. Kibicuję produktowi bo potencjał ma potężny.

Jest to nowe narzędzie i każdy będzie miał różne tematy do wyjaśnienia. Dlatego warte jest pokreślenia to, że support podczas testów działał wzorowo i reagował prawie natychmiast. Uważam, że to szczególnie istotne przy nowych projektach.

@skibbbi już zdradził kilka ciekawych informacji :) Ja za kilka chwil odpowiem na pytania i podam oficjalną datę premiery, @edit: a oto oficjalne informacje:

logo.png

Premiera nowego programu - TextWriting.net, następcy SEO-Lenivca już 11.11.13r. o 11:11:13!

:)

Można zapisać się na listę subskrypcji, aby otrzymać powiadomienie z kodem zniżkowym:

TextWriting.net/app/ .

Jestem super podekscytowany, bo prace nad tym programem trwały ponad półtorej roku, a testy były znacznie dłuższe niż przewidzieliśmy. Ale to dzięki temu (tu podziękowania m. in. dla skibbbi-ego) możemy zaprezentować to, co zobaczycie za niecałe trzy dni! :)

Teraz odpowiedzi na kilka pytań, które się pojawiły:

1. Support jest teraz zupełnie inny, nie ma zgłaszania mailowego, czy na forum - jest profesjonalny system ticketów i supportu.

2. Nie będzie dema - jeszcze lepiej - jest darmowe konto - rejestracja w serwisie jest darmowa i można do woli korzystać z darmowego konta. Jeżeli jest się Profesjonalistą i potrzebne jest konto z pełnymi możliwościami, jak i większą powierzchnią na dokumenty to...

3. ...pozytywnie zaskoczy Was model abonamentowy z bardzo niskimi cenami - zaczynają się od możliwości zapłacenia SMSem.

4. Pojawią się na początku 4 rodzaje rabatów: rabaty dla Użytkowników SEO-Lenivca (informacja o zniżkach pojawi się w programie do 3 dni od premiery); rabaty dla Forumowiczów PiO; rabaty dla osób, które zapiszą się na jednorazową listę powiadomień ( https://textwriting.net/app/ ); rabaty dla wszystkich - po 7 dni tutoriala z Seomurajem można otrzymać drobną zniżkę.

5. Już teraz mogę zdradzić, że w programie pojawi się opcja Programu Partnerskiego - jasne zasady i wysokie prowizje w modelu MLM dla wszystkich zarejestrowanych Użytkowników.

Tyle z oficjalnych informacji... Do poniedziałku! :)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności