Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

niestety nie sumują się :)

to musisz przynajmniej zdradzić, czy to równy rabat, czy za coś większy... i jeśli nierówne, to za co największy, bo spełniam dwa parametry, a trzeci raczej nietrudny do spełnienia ;)

dymna.jpg

@początkujący - na pewno naturalnie większy będzie dla posiadaczy SEO-Lenivca (obiecywałem tuż przed zamknięciem sprzedaży, że nadal opłaci się kupić program, bo będzie duża zniżka na nowy), ale dla PiO również będzie przyzwoity, myślę że będziecie zadowoleni :)

Zapraszam jeszcze raz wszystkich do zapisów! https://TextWriting.net/app/ - został ostatni 1 dzień do premiery!

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Proszę Państwa! Bardzo miło jest mi poinformować, że TextWriting.net oficjalnie ruszył! Niedługo powstanie wątek na jego temat, teraz to co najważniejsze:

- można już się rejestrować na https://TextWriting.net/app/

- kupony zniżkowe dla osób z listy subskrypcji już poszły; w SEO-Lenivcu pojawią się ogromne zniżki w ciągu 3 dni;

dla wszystkich forumowiczów PiO również kupon zniżkowy na pierwszy zakup konta Premium - 25% taniej - oto kupon, należy go wkleić w polu kodu promocyjnego podczas zakupu: pio-c9be1d319f22d3398462f . Informacja: kupon jest ważny dla każdej osoby jednorazowo tylko przez 2 tygodnie - do 24.11.13 11:11:13!

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie!

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

czyli tak... dla użytkowników PiO -25%, dla subskrybentów TextWriting -30%, a ten najwyższy rabat dla użytkowników Lenivca? bo w moim nic się nie wyświetliło ;)

byłoby ponad 100% zniżki, tyle mogę zdradzić

będzie 50% zatem?

dymna.jpg

@początkujący - super!

@novum - póki co nie ma takiej opcji, ale już jutro pojawi się dokumentacja wideo i tradycyjna - tam będą dokładnie pokazane wszystkie opcje, również kont Premium.

@skibbbi, @MaxPan - https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186905-textwritingnet-wielojezyczny-edytor-tekstu-w-chmurze-dla-copywriterow-i-spec-seo-nastepca-seo-lenivca/

Pozdrawiam.

• 9 miesięcy temu...

Hmmm.... ale będzie odkurzanie tematu :) - OK - używam jeszcze SeoLenivca, jak pewnie jeszcze parę innych osób. Zmieniłem własnie kompa i próbowałem przenieść instalację ale:

- nieważne czy instaluję pierwszą wersję (jeszcze otrzymaną na płytce :P) czy nowszą, która kiedyś update'owałem po odpaleniu softu pojawiają się tylko dwie opcje - Kup teraz lub Kontynuuj demo, nie ma w ogóle ani przy uruchomieniu ani po wybraniu opcji Demo miejsca w okienku rejestracji na hm.. rejestrację przez podanie maila i numeru... Po przejściu na Kup teraz - wiadomo, otwiera się strona produktu i komunikat, że kupić go już nie można i tak w koło Macieju...

- czy jest jakaś możliwość aktywacji softu - w końcu licencja miała być "life time" jeśli się nie mylę; pisałem na GG podanym na stronie, ale nikt się nie odzywa :(

Może ktoś będzie potrzebował oprócz mnie również podpowiedzi jakiejś?

Pozdrawiam :)

Nie mam teraz obok siebie innego kompa i nie mam jak tego sprawdzić, ale był tam taki myk, że się coś klikało i pojawiało się okienko do wpisania licencji :)

Właśnie coś takiego pamiętam i znalazłem w postach na forum:

Pytanie:

Cholera, nie chce mi się przegrzebywać tych 55 stron. Przesiadłem się na nowego lapka, zainstalowałem Seolenivca 2.1, ale nigdzie nie widzę opcji wprowadzenia seriala, żeby aktywować program. Co należy zrobić?

Odpowiedź:

Kliknąć w logo programu w okienku aktywacyjnym - pokazuje sie pole na email i kod.

SEO, SEO i SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności