Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

@arve_lek - ale nie wydaje mi się, że na pełnym zbiorze słów j. polskiego, bo to by było zwyczajnie bardzo nie wydajnie.. Chociaż jak sie zastanowić, to jest sposób ;>

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak wszyscy coś tam dorzucają, to ja nie chcę być gorszy :)

Wpierw powiem, że jako przeciwnikowi automatyzmu w dodawaniu synonimów, ten program bardzo mi się podoba, bo daje wykaz porządnych synonimów i możliwość ich dodawania "z głową". Wcześniej z palca je dodawałem, ale nie zawsze pamięta się o wszystkich synonimach i ten program załatwia tę sprawę.

Nie używałem jeszcze zbyt długo, ale mam kilka spostrzeżeń, choć przynajmniej jedna może wynikać z braku obycia z programem.

1. Ktoś już o tym mówił. Czasem, choć wyraz do którego szukam synonimów zaczyna się z małej litery, dodaje słowa rozpoczynające się z dużej.

2. Biblioteka tekstów. Jak zapisać do niej pierwszy raz to wiem. A potem? Jak będę go edytował, to jak zachować zmiany? Nie widzę takiej opcji.

3. Edytując tekst widziałem gdzieś info o ilości znaków. Jednak wychodzi na to, że to jest całkowita ilość, a nie po wygenerowaniu tekstu. W Publikerze w tekście z synonimami podawana jest ilość znaków jaka będzie po wygenerowaniu tekstu czyli np. że minimalnie będzie 1500 znaków a maksymalnie 1700. Fajnie gdyby to było tu też, bo przecież to jest istotna w tych działaniach informacja.

@zajacgd:

AD1 - Tak, ma to miejsce, gdy pierwsza litera jest PL znaczkiem zapewne - i naprawię w next release ;)

AD2 - Rzeczywiście, nie ma takiej opcji. Będzie ^^

AD3 - Gdy klikniesz "wygeneruj tekst" to podaje już policzone w wygenerowanym tekście :rtfm:

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

AD1 - Tak, ma to miejsce, gdy pierwsza litera jest PL znaczkiem zapewne - i naprawię w next release ;)

Nie dam głowy sobie uciąć, ale chyba nie miałem za pierwszą literę polskiego znaku diakrytycznego.

AD3 - Gdy klikniesz "wygeneruj tekst" to podaje już policzone w wygenerowanym tekście :rtfm:

Od biedy i to może być ;) Natomiast w Publikerze taka informacja na bieżąco jest wyświetlana i - jak mówiłem wcześniej - podaje min. i max. Funkcja bardzo przydatna, bo zwykle teksty się przygotowuje zwracając uwagę na jakiś limit znaków.

Czekam na funkcje zaproponowaną przez użytkownika gazy i również kupuję, mam nadzieję, że jeszcze będzie wtedy cena "promocyjna" ;)

:) cieszę się, że mój pomysł przyda się i innym i także na to czekam i wówczas kupię. Jeszcze jedno pytanie: czy program działa poprawnie pod Win7?

@zajacgd - AD1 - jedyne możliwości: kiedy pierwszy znaczek jest PL lub jeżeli wybierzesz {wszystkie} - wtedy tylko pierwsze jest zamieniane, ale to tez będzie naprawione :)

AD2 - Yhm, yhm, rozumiem... Nie jest to w sumie mniej więcej wystarczy przy pisaniu kliknąć Ctrl+Shift+Enter i na dole po generacji wyskoczy Ci ilość znaków ;) Ale pomyślę, nad tym co mówisz.

@michalzxc - SUPER! Jeżeli mógłbyś wysłać screena (z całego pulpitu) to byłbym bardzo wdzięczny :)

@5il3nt, @qazy - a więc trzeba poczekać na następny release ;) Już niedługo! I cena promocyjna obowiązuje jeszcze trochę więc proszę się nie martwić.

@gazy - tak jak mówi @ssebo - działa - pod Win 7 kompilowany zresztą i oficjalne wsparcie obejmuje systemy Win XP, Win Vista i Win 7 32-bit (przede wszystkim XP i 7).

AD2 - Yhm, yhm, rozumiem... Nie jest to w sumie mniej więcej wystarczy przy pisaniu kliknąć Ctrl+Shift+Enter i na dole po generacji wyskoczy Ci ilość znaków :yahoo: Ale pomyślę, nad tym co mówisz.

Spokojnie i z tym co jest sobie radzę :D. Podpowiedziałem to, by program był full wypas :D, bo warto. I tak a propos tego full wypas - chyba programik nie sprawdza czy klamry synonimów są właściwie pozamykane. W każdym bądź razie tak mi się wydaje, ale mogę się mylić.

No, to jak ma być full wypas, to klamry faktycznie są istotne. Jeśli się uda - fajnie gdyby były kolorowane parami - wtedy na pierwszy rzut oka widać, gdzie tkwi błąd.

Skoro jest możliwość podglądu sformatowanego tekstu w przeglądarce, może dorobić kilka pomocnych klawiszy formatowania? Jakiś strong, br, link, p itp? Chyba, ze ktoś to już sugerował, a ja przegapiłem.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Czekam na funkcje zaproponowaną przez użytkownika gazy i również kupuję, mam nadzieję, że jeszcze będzie wtedy cena "promocyjna" :D

:yahoo: cieszę się, że mój pomysł przyda się i innym i także na to czekam i wówczas kupię. Jeszcze jedno pytanie: czy program działa poprawnie pod Win7?

je też czekam na tą opcję i biore :D

Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl

@Styx - z kolorowaniem zobaczymy, póki co nie wiem, czy taka opcja będzie :yahoo:

A hmm... Podstawowa składnia HTML - dobry pomysł - będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności