Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

@Styx - z kolorowaniem zobaczymy, póki co nie wiem, czy taka opcja będzie :yahoo:

To by była bardzo przydatna funkcja przy długich i mocno synonimizowanych tekstach. Zaraz spróbuję też coś od siebie napisać, ale trochę poowoli leeeci ściąganie.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Również zakupiłem programik i jestem bardzo zadowolony. To co zauważyłem że podczas najechania na środkowe ikony po lewej stronie jak podświetli się opis to wychodzi poza ekran.

Nie wiem jak dodawać swoje artykułu do biblioteki.

I ostatnia sprawa: np. mam słowo e-papieros i chciałbym dodać jego synonimy e papieros, epapieros - nie chce mi coś takiego się dodać jeżeli wyraz ma spację.

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

@mario1973 - także myślę, że ta funkcja pojawi się, ale ciężko mi ocenić kiedy.

I czekam aż się pobierze i napiszesz opinię swoją :D

@fanta001 - dziękuję bardzo. Dymki będą niedługo poprawione.

Dodajesz do Biblioteki poprzez kliknięcie na czerwoną ikonę pinezki po lewej stronie tekstu źródłowego.

Tak jak mówiłem - nad dodawaniem synonimów do wyrazów ze spacją - pracujemy.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

I czekam aż się pobierze i napiszesz opinię swoją :D

Program dobry - kupię jeszcze trzy licencję.

Moim zdaniem program zbyt tani - mam nadzieję, że nie zniechęcisz się do rozwijania go.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@fanta001 - oczywiście :D Zrozumiałem, mam pewną ideę, którą wprowadzę w którejś wersji, jak dowolne ciągi obsłużyć logicznie.

@mario1973 - dzięki wielkie :D

A zniechęcać się nie będę ;) Tak jak pisałem - to jest cena promocyjna, więc po prostu teraz warto brać, potem będzie cena oczywiście bez promocji. Dzięki za tą uwagę

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Program zakupiony, pieniądze na koncie.

Wolę 100x kupować soft od polskich twórców niż z zagranicy.

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

@5il3nt, @qazy - a więc trzeba poczekać na następny release :) Już niedługo! I cena promocyjna obowiązuje jeszcze trochę więc proszę się nie martwić.

no właśnie, czekam sobie cierpliwie, ale fajnie by było jeszcze na tą promocyjną cenę się załapać :)

@gazy - spokojnie :) Mam trochę roboty, ale dopiero jak wydam następny release, z tą opcją to dopiero zacznę odliczanie do końca ceny promocyjnej. Więc na pewno się doczekasz :)

To jeszcze jedna z moich sugestii: świetnie byłoby wprowadzić różne kolorowanie klamer (a najlepiej tła) dla konkretnych bloków synonimów - często gdy zagnieżdżam synonimy po kilka rzędów w dół to nie widzę już, gdzie się co kończy a gdzie zaczyna.

Zobacz taki przykład:

{szukam{nieustannie {czegoś|kogoś}|bez wytchnienia{mamy|taty}}|poszukuję|pragnę odnaleźć}

Przy takim systemie widać naprawdę wiele - brakuje mi tego w SEOBohaterze.

Uwaga, uwaga!

Ogłaszam wszem i wobec, że jest już w Internecie oficjalna strona programu SEO-Leniviec - zapraszam pod adres: https://SEOLeniviec.tk - są tam dokładniejsze opisy i mniejsze zamieszanie. (Dlatego też stronkę dam do pierwszego posta).

Dobra także informacja dla paru osób, które o to pytały: jest możliwość zapłaty przez PayPal oraz szybkich przelewów bezpośrednio z Inteligo, mBanku itd oraz płatność bezpośrednia kartami płatniczymi. A więc prościej jest ogólnie poczytać o programie, pobrać i kupować :)

--

O jacie, nie moge już edytować pierwszego posta ;/? Czy jakiś Admin/Mod byłby tak uprzejmy? I po prostu linka dodał?

{szukam{nieustannie {czegoś|kogoś}|bez wytchnienia{mamy|taty}}|poszukuję|pragnę odnaleźć}

No taka rzecz to fajna sprawa, tak na prawde powinny być dwa różne kolorowania. Pierwsze to pokazane powyżej, które koloruje wspólne klamry, a drugi rodzaj to - słowa pierwsze (oryginalne) np na zielono, a nowo dodane synonimy na czerwono, wtedy widać co było tym pierwszym wyrazem a co tylko dodanym, powinno dać się przełanczać dowolnie między tymi kolorowaniami + do tych dwóch sposobów dochodzi wielkość czcionki, najbardziej zagnieżdżone klamry są pisane mniejszą czcionką, przez co wzrokowo można szybko ograrnać nawet skomplikowane teksty.

Ponieważ autor lubi słuchać propozycji podsunę jeszcze kilka z którymi spotkałem sie w innych programach :

1. Dodawanie do ulubionych często używanych przez nas zwrotów, jak w tekście mam kilkakrotnie słowo - woda - to powinno wystarczyć jedno kliknięcie żeby program w całym tekście w ułamku sekundy zmienił słowo - woda w -> {woda|H2O}, a ta kto muszę to robić 15 razy ja.

2. Zaznaczanie kilku wyrazów na raz (całych zdań) - a program pod każdym wyrazem wypisuje listę możliwych synonimów, wystarczy wtedy przelecieć po kolei i zaznaczyć wszystkie dla całego zdania. ta funkcja zwie się - multi words selection - po szczegóły odsyłam do spinnerchief'a(klik). Dodam tylko że ta jedna funkcja przyspiesza pisanie 3-4x, a to robi z godziny 20 min.

3. Spinowanie całych zdań - zaznaczam zdanie, a pod spodem wpisuje jego alternatywną wersje a po kliknięciu - dodaj wygląda to tak -> {zdanie1|zdanie2|zdanie3|itd}. Po czym zabieram sie za spinowanie poszczególnych wyrazów w zdaniach.

4. taka sama sytuacja jak wyzej tylko z całymi paragrafami.

5. I w końcu tzw - transfer synonimów - załóżmy że w pierwszym zdaniu zespinowałem słowo "a" w taki sposób - {a|b|c|d} a dalej w tekście znalazło sie słowo - c - program powinien wiedzieć, że to słowo już jest użyte w wcześniejszym spinowaniu i użyć dla niego synonimów - a|b|d

6. Generowanie tekstu tylko z synonimów i opuszczenie w 100% słów oryginalnych.

7. Pokazanie minimalnej i maksymalnej długości tekstu - rzecz kompletnie niezbędna, ja ciagle wrzucam wszystko w seolighta i tam patrze ile wyliczył :)

Połączenie tych wszystkich funkcji powoduje że zamiast pisać coś 2 godziny robi sie to w 30 minut z bardzo dobrym, jakościowym efektem końcowym.

No i pewnie jeszcze dało by sie coś wymyślić :)

pozdrawiam

@mareczek123:

Cenne uwagi, z tym kolorowaniem jeszcze nie wiem, kiedy będzie.

Odnośnie kolejnych punktów:

AD1: Genialne i proste - będzie.

AD2: Dużo roboty z takim czymś... Ale rzeczywiście to musi być, bardzo mi się podoba.

AD3,4: Nie za bardzo rozumiem :)

AD5: Yhm... To może być podobne jak AD1 - więc coś z tym zrobię :)

AD6: Aha, OK, będzie.

AD7: Tak jak pisałem wcześniej - będzie tak.

Żeby każdy programista miał tyle zapału co ty :)

No ten - multi words selection to super sprawa. Daje podgląd na całe zdanie, fajnie by było jak by synonimy dodawały się od razu w locie z różnym kolorowaniem, bo tam s spinnerchiefie podświetla się je a następnie przyciskiem add dodaje, co w kilku przypadkach kończy się dość poważnymi błędami, gdyby dodawało się w locie można to ogarniać słowo po słowie.

Z tymi zdaniami i paragrafami to prosta sprawa. Mam zdanie - wersja1 - zaznaczam je, pokazuje się okienko w które wpisuje - wersja2 - tegoż zdania, klikam ok, jako wynik dostaje - {wersja1 |wersja2}. Przy pisaniu 3-5 różnych wersji tego samego zdania jest to dość szybkie rozwiązanie, choć głównie chodzi o czytelność i nie pomylenie klamr - no bo przecież wstawi je program.

dodatkowe propozycje :

1. dorobić obsługę języka angielskiego

2. zmienić domenę główną na .com, a najlepiej i .com i .pl

3. dać cenę w dolarach

4. przygotować specjalną (dłuuuuuugą) stronę dla Amerykańców

5. zarobić pierwszy milion :)

Jak byś dobrze przykombinował zrobił byś ładna konkurencję dla - the best spinner'a :):)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności