Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

W sprawie automatyzowania procesu wstawiania synonimów. Przy kiepskiej bazie wychodzi to fatalnie, sam wielokrotnie tym zgrzeszyłem w publikerze. Może każdy z kupujących podesłałby autorowi kilka swoich tekstów synonimizowanych ręcznie, a on, młody i zdolny, wyciągnąłby z tego synonimy i w ten sposób powstałaby całkiem znośna baza. Wiem, że bez uwzględnienia kontekstu to synonimowanie nie bedzie na 100% OK, ale lepsze niż wiele innych baz proponowanych na tym forum.

Eksperyment Discover.pl

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
automatyzowania procesu wstawiania synonimów

ten proces i tak nadajesie wyłącznie na spamy( nigdy nie można uzyskać "normalnego tekstu" (wyjątkiem własna baza), niema co zawracać mandoliny.Taka opcja jest, lub jej niema :)

Ja takiej opcji potrzebuje, bardzo

Ktoś już chyba o tym wcześniej wspomniał, ale to czego szczególnie brakuję w podobnych "generatorach" to możliwości podmiany określonych fraz jak np.

{trudnościami|niesprzyjającymi okolicznościami}

{stała się nagle czymś {niepotrzebnym|zbędnym}|przestała być czymś {przydatnym|potrzebnym}}

Chodzi o to żeby program nie skupiał się wyłącznie na pojedynczych słowach, ale w przypadku określonej frazy była możliwość jej podmiany na inną.

---------

Taka kosmetyka w sumie, ale przy podglądzie pełnoekranowym przycinane są "chmurki" z opisami przycisków ;)

O jacie oO Chwile mnie nie było, bo sobie jeden dzień wolnego zrobiłem i tyle odpowiedzi i PW - bardzo mnie to cieszy ;)

Odpowiadam po kolei:

@mareczek123 - na to multi mam swoją koncepcję, myślę, że będzie dużo wygodniejsza ;>

I zastanawiam się czy tych paragrafów nie zastępuje zwykłe kliknięcie pierwszego przycisku od góry po prawej stronie?

A z wersją Angielską jest dużo zachodu... Ale mówisz że warto - na pewno będę próbował :)

@Yeden, @MaxPan i @Yeden - słowem - będzie ta opcja, po prostu ;)

@maqriusz182 - dzięki ;) O! Nad UTF-8 popracuję.

@Gibon - DotPay ma czasami takie problemy niestety, przepraszam za niedogodności.

@Łysy! - tak i jak mówiłem - będę nad tym pracował. Chmurki też poprawię ;]

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Jeśli możesz - sprawdź u siebie jak się soft zachowuje. U mnie generowanie tekstów poprzez "generuj wiele" z włączoną opcją "większa losowość" powoduje w pewnym momencie zwiechę. Zazwyczaj po wygenerowaniu około 25 tekstów. Ustawione jest na generowanie 50 szt. w jednym pliku.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Świetny program, a cena jeszcze lepsza, gratulacje dla autora, powiem szczerze zapłaciłem pod wpływem samego opisu, filmu i opinii na PiO, bez próbowania DEMO i wiem, że się nie zawiodę.

Oby nie stracił zapału do dalszej pracy nad rozwojem Lenivca:)

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

No programik daje rady, ułatwia życie pozycjonera o 200% ;)

Ale jeszcze taka sugestia, o ile już nie padła - chodzi o to, żeby program po kliknięciu na dane słowo, usuwał je z ramki propozycji synonimów w obrębie danej klamerki, po to żeby 2 razy nie kliknąć tego samego synonimu. Albo chociaż dawać ostrzeżenie, że ten synonim został już raz użyty w danej klamerce.

:>

A i tak na marginesie - ładny layout programu, ale mnie osobiście drażni ta animacja minimalizacji i maksymalizacji programu, gdy mam obciążony komputer, to płynność tej animacji mocno irytuje :)

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

A i tak na marginesie - ładny layout programu, ale mnie osobiście drażni ta animacja minimalizacji i maksymalizacji programu, gdy mam obciążony komputer, to płynność tej animacji mocno irytuje :)

Jak tak o wyglądzie, to ja pomarudzę i dołożę jedną prośbę. To jest pierdółka, ale człowiek się starzeje i wzrok pada coraz bardziej, więc czy nie można synonimy w podpowiedzi zrobić białe, albo bardziej kontrastowe? Szczerze mówiąc na lapku się trochę z tym męcze, choć na normalnym monitorze jest już znośnie.

To tak sobie pomarudziłem ;)

I co jeszcze z drobnostek - przy wybieraniu synonimów powinna być opcja "cofnij ostatni synonim". Niekiedy z rozpędu kliknę jakiś niepasujący wyraz i trzeba kasować ręcznie.

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

@Styx - rzeczywiście, algorytm ten może powodować ten błąd... Naprawię to, a w między czasie mam prośbę. Włącz program, wybierz Pomoc -> Zaawansowane -> Wyświetl dziennik programu; a potem włącz "większa losowość" no i generowanie. Kiedy program się zawiesi skopiuj zawartość tego okienka LOG i wyślij mi na PW, OK? To ułatwi mi pracę i będę wiedział, czy to wynika z tego, co mi się wydaję.

@kamjot - z tym usuwaniem to byłoby na prawdę świetne... Pomyślę o tym i zapewne zrobię w następnej wersji.

I jeszcze jedna informacja: w nowej wersji pojawią się Ustawienia - i co za tym idzie będzie można wyłączyć i animacje i skiny :)

@zajacgd - raczej nie, musi to być raczej niebieskie, ale popracuję nad przejrzystością.

@kamjot - zastanowię się nad opcją cofania, chcę żeby okienko wybou synonimów pozostało proste, nie chcę tam za dużo dawać. Zresztą Ctrl+Z cofa ostatnią akcję.

@edit:

Dodałem wszystkich, którzy kupili program do bezpłatnej subskrypcji e-mail. Nie będę SPAMował, ani wysyłał nic od osób trzecich, powiadomię tylko o nowych wersjach i darmowych upgradeach na przykład itp... Jeżeli ktoś nie chce być w tej bazie proszę o PW/maila to wykasuję :) Odpowiednia informacja dodana na stronie.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@rechot - to będzie naprawione.

OK, póki co proszę więcej próśb nie dawać, robię nową wersję i muszę dać to o co prosiliście póki co :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności