Skocz do zawartości

Problem z wysyłaniem maili na skrzynki onetu

LinaPC

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku dni (z niewyjaśnionych przyczyn) kompletnie mam zablokowaną możliwość wysyłania maili na skrzynki onetu. Dzwoniłem do nich na infolinię, pisałem maila do działu zajmującego się takimi sprawami i nikt się nie odezwał.

Paraliżuje to pracę całej mojej firmy, bo nie mogę wysyłać maili z żadnego adresu i konta jakie mam na serwerze. Nie można odpisać nawet Klientom, którzy wysyłają zapytania z kont onetu.

Najprawdopodobniej dostałem jakiś filtr, tylko nie wiem za co, bo nigdy żadnego spamu nie rozsyłałem.

Macie jakiś pomysł co z tym zrobić, bo to jest żenujące. Na infolinii nic nie pomogą, mailowo nikt nie odpisuje, a odpisywanie na maile przychodzące z onetu z innych darmowych adresów jest śmieszne (potwierdzenia zapisu na newsletter nie dochodzą nawet na konta onetu, przez co osoby chętne nie mogą się zapisasć).

Jak można temu zaradzić? Mam hosting w KEI i pisałem do nich, to odpowiedzieli że zmiana IP serwera raczej nic nie pomoże. Macie jakieś pomysły lub doświadczenie w tym temacie?

Usati.pl - włoska odzież używana od bezpośredniego importera. Największa w Polsce hurtownia odzieży używanej z Włoch.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności