Skocz do zawartości

Oddziały firmy w Google Miejsca

immy

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Mam wizytówkę dla siedziby firmy w Google Places - wszystko się ładnie pokazuje w serpach.

Firma posiada też oddział produkcyjny w innej lokalizacji - nie wiem jak to dodać. Da sie w ramach jednej wizytówki?

Czy muszę założyć 2-gie konto i tam jako główny adres użyć adresu oddziału produkcyjnego?

pzdr,

immy

mniej znaczy więcej

"Firmy prowadzące działalność w pewnym obsługiwanym obszarze, a nie w jednej lokalizacji, nie powinny tworzyć wpisów dotyczących poszczególnych obsługiwanych miast. Firmy prowadzące działalność w pewnym obsługiwanym obszarze powinny utworzyć jeden wpis dla centrali lub siedziby głównej i wyznaczyć obsługiwane obszary."

https://www.google.com/support/places/bin/a...107528&rd=1

"Firmy prowadzące działalność w pewnym obsługiwanym obszarze powinny utworzyć jeden wpis dla centrali lub siedziby głównej i wyznaczyć obsługiwane obszary."

Dzięki z odpowiedź.

Takie rozwiązanie zupełnie nie wchodzi w grę - firma świadczy usługi na terenie całego kraju.

Niestety pozostaje mi dodać drugi wpis dla tego samej firmy (ze zmienioną nazwą), jednak z inną lokalizacją.

mniej znaczy więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności