Skocz do zawartości

[Sprzedam] PresellPage.com.pl - domena + nowopowstały precel

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pod młotek domena PresellPage.com.pl. Kilka tygodni temu założyłem tam całkiem - moim zdaniem - fajnego precla, który sobie na niej stoi - gdyby ktoś chciał go dalej poprowadzić, to zapraszam.

Co trzeba wiedzieć

- Domena w OVH.pl zarejestrowana do 2 listopada 2011

- Strona powoli się indeksuje, część podstron jest w indeksie "bez www" - stąd faktyczny site jest większy

- Strona została dodana do około 350 darmowych SeoKatalogów oraz do około 25 płatnych katalogów. Kupującemu przekaże raport zawierający bezpośrednie linki do 200 wpisów.

- Domena jest w TOP10 na frazy "Presell" i "Presell Page" oraz w TOP30 na "Presell Pages" "Precel" "Artykuły tematyczne".

- Do precla zarejestrowało się już kilku użytkowników, którzy dodali pierwsze teksty, były też pierwsze kliknięcia w AdSense.

Sprzedaż obejmuje

- domene PresellPage.com.pl ważną do 2 listopada 2011

- pliki z serwera

- kopie bazy danych

- raport z 200 linkami do wpisów w katalogach (jakby ktoś chciał sobie podlinkować)

Domene przekazuje wewnątrz OVH lub wydając Authinfo. Pliki i bazę wysyłam mailem lub daje dostęp do serwera.

Cena i kontakt

Interesuje mnie niska (bardzo niska...) kwota trzycyfrowa, propozycję proszę składać na PW lub na serwisbukmacherski@o2.pl

pozdrawiam

Michał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności