Skocz do zawartości

Promocja w internecie za 450 złotych?

BlackHat

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

sprawa wygląda tak:

mam określony budżet 450 zł/mc przez następne 6/12 miesięcy, które mogę przeznaczyć na szeroko rozumiane "pozycjonowanie i reklama".

- Celem, jest przeznaczenie tej kwoty na rozreklamowanie i uwidocznienie nowej strony w internecie.

- Strona jest portalem; portalem internetowym kierowanym do głównie młodych ludzi, ze względu na swoją tematykę: gry komputerowe/konsolowe, głównie te online.

Tematu bym nie poruszał, gdyby nie fakt, że promocja strony w internecie jest dla mnie tematem nowym, pomijając jej pozycjonowanie.

Zastanawiam się, czy istnieje lepszy sposób na zagospodarowanie takiej kwoty, niż pozycjonowanie 2-3 haseł, które mogą, ale nie muszą, znacząco wpłynąć na zwiększenie ruchu.

Wszelkie pomysły, mile widziane :rolleyes:

Pozdrawiam,

BlackHat.

naughty.gif

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

same slowo 'gry' przynosza duzy traffic ale nikt nie zrobi ci tego za 450 miesiecznie bo to trudna fraza. a jak powiedza ze tak, to bierz umowe za top10, nie bedziesz musial nic placic :rolleyes:

450 to generalnie nie wiele i na szeroko pojeta reklame nie starczy

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

zdaję sobie sprawę z kosztów, nawet nie myślałem o takich hasłach (lol 62 mln wyników)...

myślałem o "mniejszych" hasłach, bardziej targetowanych, ale najpierw chciałem zasięgnąć porad odnośnie moich alternatyw

a 450 zł... no cóż, nie jest to może pół miliona na tydzień, ale ludzie radzą sobie nawet bez takich pieniędzy, stąd zostawmy wielkość tej kwoty :rolleyes:

naughty.gif

@Wildu

To później :)

@

Jednak ten tytuł jakoś się załapuje. Prawda ?

Gdy szukam jakiegoś załóżmy RPGa a nie wiem w co chciałbym sobie pograć to sugeruję się opiniami, fotkami, filmikami, wymaganiami systemowymi, fabułą, cenami itd.

Poznaje tytuły a następnie gram.

Chyba, że chodzi o popykanie sobie przez kilka chwil i wtedy gry online czy gry przez przeglądarkę, następnie klik w topek i dobór tematyki/rodzaju gry.

Sam w gry nie gram. Raz, że system za bardzo nie pozwala a dwa, że nie ma czasu.. ale przynajmniej ja tak to widzę.

Nie podpisuj żadnych umów z firmami :) Poczekaj 1 - 2 dni na SEO-rewolucję, a z pewnością nie pożałujesz :)

450pln to jest powiedzmy....jakies 3-4k linkow w smieciowych katalogach+jakies 2k linkow ze smieciowych precli ( 1 uruchomienie dodawarki Kojotka)+ dobry blast xrumera + kilkaset linkow w seokatalogach + blast xrumera na te katalogi.Czekam na seo-rewolucje:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności