Skocz do zawartości

Promocja w internecie za 450 złotych?

BlackHat

Rekomendowane odpowiedzi

W takie frazy z taką kwotą nie warto iśc.

Za to ja na Twoim miejscu bym poszedł w długi ogon. Kup sobie jakąś dodawarkę którą będziesz pozycjonował długi ogon a za reszte kup mocne linki i jakiegos blasta z XR.

+ troche pracy po kilkdziesiąt minut dziennie i stronka będzie tętniła ruchem.:)

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

za 450 pln/msc możesz zrobić fajnego tematycznego precla a nie portal

stron/serwisów/for/portali o grach jest pierdyliard, wiecej niż 5k miesięcznie czystego zysku ma nie wiecej niż 20 sztuk.

Znajdź te 20 i zastanów się czy masz w ręce motykę czy statek kosmiczny

Edyta:

płatny marketing wirusowy - jeden mail przygotowany przez profesjonalnego copywritera kosztuje 150-300pln, koszt dobrze stargetowanej bazy do mailingu przekroczy Twój budżet

www.akwaswiat.net - nowe/stare forum akwarystyczne :)

za 450 pln/msc możesz zrobić fajnego tematycznego precla a nie portal

stron/serwisów/for/portali o grach jest pierdyliard, wiecej niż 5k miesięcznie czystego zysku ma nie wiecej niż 20 sztuk.

Znajdź te 20 i zastanów się czy masz w ręce motykę czy statek kosmiczny

Edyta:

płatny marketing wirusowy - jeden mail przygotowany przez profesjonalnego copywritera kosztuje 150-300pln, koszt dobrze stargetowanej bazy do mailingu przekroczy Twój budżet

a gdzie ja pisałem o wykonaniu portalu za 450 zeta?

ja mówię non stop o alternatywach dla pozycjonowania które są osiągalne w tej kwocie

naughty.gif

O ludzie, co wy tutaj wygadujecie :| 450 zł przez 6-12 miesięcy, to można naprawdę dużo zrobić :) BlackHat Jedyne co cię ogranicza (tak wywnioskowałem) to wiedza na temat pozycjonowania i rozwoju portalu pod użytkownika.

Tak ze swojego podwórka, rok temu stworzyłem serwis do hostingu zdjęć. Przy budżecie:

- hosting 10 zł miesięcznie

- mój czas (wiadomo, bezcenny)

- parę domenek + najlepsze katalogi - 50 zł

Na słowo hosting zdjęć w 2 miesiące top10, po 4 miesiącach TOP5. Co dopiero przy 450 zł miesięcznie .. BlackHat nie wiem jakie słowa masz do pozycjonowania, lecz jeśli są wzięte z kosmosu, lepiej skieruj swoją uwagę na trudne/średnio trudne frazy. Na frazy z kosmosu przyjdzie czas jak portal osiągnie oglądalność i strona nabierze dużej mocy.

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Jeżeli masz taką tematykę to ja bym zrobił tak: w ramach budżetu kupiłbym dobrą whiskey i zaprosiłbym kogoś z branży z PiO z okolicy, kto otarł się o gry, do wypicia.

To może być jedna z lepszych inwestycji ;P

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Jeżeli masz taką tematykę to ja bym zrobił tak: w ramach budżetu kupiłbym dobrą whiskey i zaprosiłbym kogoś z branży z PiO z okolicy, kto otarł się o gry, do wypicia.

To może być jedna z lepszych inwestycji ;P

Powiem ci, że to chyba będzie najlepsza inwestycja :)

Exe - i jaki masz przychód z tego serwisu ?

Sprzedałem jeśli dobrze pamiętam za 600 zł, wychodziłem przy tym serwisie na 0, ponieważ dużo żre transferu, a zarobki hmm nie za duże

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Tak na serio, to sensowna była by tu jakaś dodawarka + hosting = katalogowanie 300-700 fraz na długi ogon.

Przykładowo, w ten sposób nieźle udało mi się dopalić pewien sklep, ciekawe można w ten sposób "wychaczyć" fajne niszówki stosunkowo małym kosztem.

[edit] literówka

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

nos, świadomość haseł, wiesz wydaje mi się że tutaj warto poznać branżę, przykładowo - wyjazd z klientem na targi, ciekawa sprawa

Przykładowo jeden z producentów prezentuje nowy model towaru, klienci, sklepy, przedstawiciele handlowi są zachwyceni (ja bym koło tego przeszedł obojętnie), i już wiem jaka fraza "na bank" przyniesie klientowi dochód bardzo niewielkim kosztem z mojej strony.

[edit] uzupełnienie

Nie ma skuteczniejszej metody na wykorzystanie wartości strony w internecie niż jej pozycjonowanie.

Z takim budżetem możesz całkiem sporo, wbrew temu co niektórzy tutaj piszą.

Daruj sobie krótkotrwałe blasty, srasty i swuele.

Kupuj linki za cały budżet miesięczny. Tylko wybieraj odpowiednie :)

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

A ja bym zaatakował Facebook'a, robiąc konkursy itp. pieniądze możesz przeznaczyć na nagrody. Jeśli dobrze rozegrasz temat ściągniesz fanów lawinowo, długotrwale i nie będziesz uzależniony od 'Google da, Google zabierze'. Jeśli grupa docelowa jest taka jak napisałeś, to właśnie tam ich znajdziesz...

Kupowanie linków to ostatnia rzecz, na którą bym wydał pieniądze, bo:

- po co kupować jak można mieć za darmo

- kupione linki zyskają moc wtedy, gdy właśnie będzie Ci się kończył budżet

- jeśli ktoś sprzedaje linki to znaczy, że chce jak najmniejszym kosztem zarobić jak najwięcej - konkluzji nie trzeba wyjaśniać

zbyt ogólnikowo chyba, sprzedaje sie po to zeby zarobić przesz

Czy FB jest sprzedażowy? Polski FB? Różni sie czyms od NK ?

Nie jest to pytanie podchwytliwe, szukam kogoś, kto zarabia na FB :)

Nie ma nic za darmo, nawet czas kosztuje.

A tutaj mamy kluczowe słowo - PORTAL

www.akwaswiat.net - nowe/stare forum akwarystyczne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności