Skocz do zawartości

brak cache, optymalizacja

DamianL

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli dodałeś 100 katów na początku stycznia, to poczekaj jeszcze trochę. Za tydzień, dwa powinno się polepszyć. Nawet jak nie będziesz chciał dopalać wpisów. I dawaj dalej z linkami.

Title - powinno się pojawić dosyć szybko nowe. Na przykład od 2 dni do 2 tygodni. Ale raczej nie pół roku :D .

Co do anchora, to czasem właściciele katalogów sami z siebie dodają nazwę firmy, żeby nie powielać kolejnego tytułu wpisów.

Tak, czy owak - powodzenia :D .

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

No dobra 100 początkiem stycznia ale od poczaku grudnia do początku stycznia dodałem do 250 katalogów plus wpisy na blogach i forach itd. A pozycja o ani 1 pozycje nie drgnęła do góry nawet na proste frazy ;>

Plik .htaccess rzucony, ale chyba to przekierowanie 301 nie działa mitoka gdy wpisuje "photodreams.pl" wyskakuje błąd ;> Jakieś pomysły?

SEO in Bielsko-Biała 

wszystko przez to że wkleiłem zawartość jako treść a później edytowałem posta przerabiając kod na "code" i dołożyło .

Prawidłowy kod:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^photodreams.pl(.*) [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://www.photodreams.pl/$1 [R=301,L]

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

Zmieniłem , chyba że to potrzebuje czasu na aktualizacje bo dalej to samo :D

W momencie wpisania : "photodreams.pl" w polu ardesu wyświetla się : "https://www.photodreams.pl/%5B/url%5D"

a bład na ekranie:

"[404] File Not Found : Plik nie istnieje

Podany w zapytaniu URL /%5b/url%5d nie został odnaleziony na tym serwerze."

SEO in Bielsko-Biała 

to działa od razu, nie potrzebuje czasu. Ja widzę poprzedniego więc coś chyba źle podmieniłeś.

Nie, na 100% jest podmieniony, z datą dzisiejszą i 15:40 godziną. Zajmuje mniej niż wcześniejszy przy edycji nie widać już [/url] więc na 100% rzucony jest ten drugi co mi podałeś ....

SEO in Bielsko-Biała 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności