Skocz do zawartości

Program do monitorowania pozycji strony

blizzarder

Rekomendowane odpowiedzi

Bo sprawdzasz kilka haseł, a nie kilkaset czy kilka tysięcy ;).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

U mnie przez rok pracowal ok i w tym czasie instalowalem rozne update'y i nie bylo zadnego przeklamania w pozycjach. Obecnie pol roku po formacie tez jest ok i nie pogarsza sie.

Pierwsza moja instalacja i 3 miesiące spokoju, potem myślałem, że wpadłem w filtr, a to był tylko błąd Free Monitora - za bardzo mu ufałem. Przestraszony założyłem nawet wątek na forum, a kończąc podsumowałem:

Wygląda na to, że padłem ofiarą Free Monitor'a . Strona spadła w niektórych wynikach, ale w większości nic się nie zmieniło. Dla pewności skorzystałem z IE, którego na co dzień nie używam i wyczyściłem historię, ciasteczka itd. Wygląda na to, że filtr mnie nie dotyczy. Extra. W każdym razie i tak wszystkim dziękuję za pomoc, udzieliliście mi kilku cennych rad, a subdomenie.pl za wyjciągnięcie mnie z błędu. MForG dalej pokazuje, że nigdzie mnie nie ma.

Kolejna instalacja i kolejne przekłamania po kilku miesiącach, dziś znów się zaczyna. Może mam po prostu pecha, albo ten program mnie nie lubi.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności