Skocz do zawartości

SEO - czy kojarzy się wam ze słowem na S ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
bo to jest śmiecenie netu, marnowanie zasobów i spam. Dlatego jak napisałem Algorytm jest tępy.

myślisz ze tego nie wiemy? Myślę ze masz inne bardziej przyziemne pobudki

kolejny....

bo to jest śmiecenie netu

Złóż CV do Google, tam jest wiele takich, lub załóż fundacje "Czysty internet"

Ta strona co pokazales to ja bym powiedzial, ze jest normalna. Spamem to jest sieczka z generatora markova, zbitek slownikow, tekstos z roznych ksiazek itp.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Sensownie napisane informacje - dlaczego uważasz że nikogo one nie zainteresują i dla nikogo nie będą przydatne? To że Tobie się nie podoba, nie znaczy że nikt inny nie skorzysta, a gdyby algorytm działał tak, że komuś się jakaś strona nie podoba to jej Google nie wyświetla w wynikach, to jestem pewien, że w wyszukiwarce nie byłoby ani jednej strony...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

bo to jest śmiecenie netu, marnowanie zasobów i spam. Dlatego jak napisałem Algorytm jest tępy.

Śmiecenie netu? Co znowu za bzdury? Mógłbyś wyjaśnić co rozumiesz pod tym sformułowaniem? Zrozumiałabym, gdyby ta strona weszła do top 20 na obstawione hasła, wtedy jeszcze od biedy dałoby się to podciągnąć pod zaśmiecanie wyników wyszukiwania.

A co do zasobów - Twoje zasoby się marnują?

Eksperyment Discover.pl

Przecież to nie śmiecenie. Póki co strona wygląda z punktu widzenia przeciętnego użytkownika na normalną..

Jest taka sytuacja: założę sobie stronę powiedzmy o autobusach, bo to moje hobby, i nie wiem, co to zaplecze, seo itd. . No i założyłem, napisałem kilka artykułów, dodałem link do pekaesów, i nie mam czasu na prowadzenie, i zostawiam tak jak jest. Zaplecze? Nie sądzę.

Fakt, to jest jednak to co myślisz, ale to wcale nie spam.

Mogłeś sobie już podarować ten link a propos.

jesteście normalni INACZEJ;) Jeśli Dla ciebie ta strona ma treść, senś i JEST Ci super fajnie , jak ją czytasz i widzisz - podziwiasz- jesteś dla mnie ... Spam - erem. nie obraź się. Tak jest. To nie treść, sens, ale jeśli myślisz inaczej....masz do tego prawo! Tylko że ja....jestem istotą myślącą - ty nie - chyba że kochasz SEO i SPAM....

masz prawo kochać, myśleć, uważać że to co robisz ma sens. Ale ja życzę Ci w nowym roku, aby Algorytm zabił twoje "zaplecze" - abyś stał się ofiarą SEO :) Zaplecze= SPAM=pisz co chcesz - nie mam urazu dla pozycjonowania- udaje mi się bez tych ######....ych praktyk- TY dla mnie jesteś ch...u...j nie profesjonalista. To zaplecze jakie pokazałem, pokazuje że masz za narzędzia zabawki.

I serio: zeby was algorytm zrzucił na sam KONIEC:) na to zanosi się w 2011 roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności