Skocz do zawartości

SEO - czy kojarzy się wam ze słowem na S ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

uważam, źe:

wyjeba...nie waszych narzędzi to podstawa do wyczszczenia googli.

te zasra..ne strony , które robicie, aby mieć backlinki, muszą być powiązane ze SPAMEM + IP + nazwą Właścicela + cała reszta..............Wtedy strony, jak ,moja wchodzą do gry..... SPAMERZY spadają, liczy się tylko CONTENT: każdemu się to opłaca poza ćwokami:)

To jest czyszczenie Algorytmu.

I powiem Wam jedno: W końcu was do**b...ie algorytm...i wtedy będziecie się tłumaczyć że Google ma czkawkę itd... Ale SPAM zawsze się ujawni. mam nadzieję. na moje oko ok 8% robi super strony warte rozważenia,reszta to szmotki, bez nawet wc3 trans.... Ale zaplecze jest....

To sa pany- na pozór- Ja mam technikę na SPAMERÓW:

Tłumaczę, klientowi , że trzeba dać na katalogi płatne, i za ok: 20 dni jestem wyżej od ćwoka - spamera:)

nawet nie licze na sensowną odpowiedź

burak to burak, dla reszty - Pełny szacun! Panowie - SEO bez SPAMU- reszta to content- a kto myśli inaczej - SPAMER

Dobra dziecko idz odpocznij od komputera i sie lepiej czym innym zajmij, bo pewno nawet nie wiesz co to za skrot SEO, a bajek o tym co pozycjonujesz i jakich masz klientow to nie wciskaj, bo widac jakie tematy zakladasz - https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=109777&hl=

Co do tej stronki co pokazywal to pewno jego spamik na haslo 'Stroiki ślubne' wywalilo z pierwszej stronki i dziecko placze :) Widzisz, ze google dobrze dziala - jakis syf dajesz to wylatuje :)

I tak zycze Ci powodzenia w robieniu stronek o pokemonach i mozesz sobie je walidowac w wc3 do woli ;) Do zobaczenia w top1000 :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

kolego, chcesz nr do właściciela?

podam Ci....

Nie gniewaj się...

kiedyś Ci się uda....

kolego, chcesz nr do właściciela?

podam Ci....

Nie gniewaj się...

kiedyś Ci się uda....

Pamiętaj....PYCHA Cie zgubi--- + kiedys fajnie byłoby Cie spotkać na żywo:)

SUPER byłoby podzielić poglądy....

Dobra dziecko idz odpocznij od komputera i sie lepiej czym innym zajmij, bo pewno nawet nie wiesz co to za skrot SEO, a bajek o tym co pozycjonujesz i jakich masz klientow to nie wciskaj, bo widac jakie tematy zakladasz - https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=109777&hl=

Co do tej stronki co pokazywal to pewno jego spamik na haslo 'Stroiki ślubne' wywalilo z pierwszej stronki i dziecko placze ;) Widzisz, ze google dobrze dziala - jakis syf dajesz to wylatuje ;)

I tak zycze Ci powodzenia w robieniu stronek o pokemonach i mozesz sobie je walidowac w wc3 do woli ;) Do zobaczenia w top1000 :D

jestes kolejną ku...r...wą z 'żapleczem'

Nie martw się- i NIE ciesz- nie mam złych wyników-

znam Takich Cwaniaków jak TY: np digart.pl nabijają się z kogoś, a mają 2 prace w ciągu dwóch lat....szybko ich nakręcasz, żeby pokazali resztę i koszmar się zaczyna:) Śmiech...

Uważam że: albo jestem za stary, albo mam do czynienia z urzytkownikami forów na ONET.pl":) Czyli mośki.

W nowym roku życzę: aktualizacji Algorytmu:)))))))))

PS: wielu z Was już zalewa POT:)))))))

To nazywa się UCZCIWOŚĆ- a jak nie znasz togo słowa - Poznasz

PS2: Najwięksi SPAMERZY odpowiedzą, Reszta pewnie czuje się bezpieczna - POZDRAWIAM ICH- Good luck!

Swoją drogą to aż żal bierze jak czyta się takie tematy, zawsze zastanawiało mnie co ludźmi kieruje aby tylko podkopywać innych, donosić, wysyłać spam raporty ...

Czy gdybyś otworzył sklep stacjonarny to walczył byś z konkurencją cenami, asortymentem, obsługą czy może podpaliłbyś sklep konkurencji bo radzą sobie lepiej od Ciebie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności