Skocz do zawartości

Dostałem filtr :-) Oceńcie go

ebsand

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co widzę, korzystasz z "Free Monitor for Google" on czasami lubi coś tam, gdzieś tam... wiesz..

1. podlinkuj mocno podstrony które uważasz za wartościowe

2. Nic do G nie pisz, tak jak "bestos" radzi, poczekaj, nie pomoże nic, ostatni etap: pisz

Zapraszam do publikacji wpisów w naszym katalogu przeznaczonym do promocji wartościowych stron: katalog firm. Dodatkowe informacje o darmowych katalogach stron znajdziesz w naszym forum SEO.

Free monitor daje rade dla domowych zastosowań.

Nie zamierzam pisać do G :) przecież pozycja i tak opierała się na katalogach seo i preclach :D

Po prostu zgodnie z Waszymi radami podlinkuje podstrony i zobaczę czy coś to da.

A a propos long tail, czyli jak miałem stronę główną na frazę "jaki laptop" na 17 miejscu i pomału rosła bo linkowałem i np podstronę ..../msi/ na 8 miejscu, to to można nazwać long tail ??

SEO, SEO i SEO

Moim zdaniem bardzo duzo filtrów i banów to jest brak fantazji . Google jasno mówi ,że każda próba wpływania na pozycje w wyszukiwarce ( pozycjonowanie ) ,będzie karane - a ty tutaj jawnie się przyznajesz ,ze pozycjonujesz . . . Myslisz ,ze pracownicy google nie zagladaja tutaj na forum ? Ja myślę ,że zaglądają .

Po 2 tygodniach przekierowanie 301 jest bezsensu poczekaj z 3- 4 miesiące , bo jezeli to jest wahanie google to po takim czasie strona wróci na pozycje .

Moja ulubiona gra online ŁÓDŹ PODWODNA

Może koniec FSB?

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Moim zdaniem bardzo duzo filtrów i banów to jest brak fantazji . Google jasno mówi ,że każda próba wpływania na pozycje w wyszukiwarce ( pozycjonowanie ) ,będzie karane - a ty tutaj jawnie się przyznajesz ,ze pozycjonujesz . . . Myslisz ,ze pracownicy google nie zagladaja tutaj na forum ? Ja myślę ,że zaglądają.

hehe, ja nie pozycjonuje przy PIO, po prostu wole to niż gazeta.pl do porannej kawy :) myślisz, że jak to przeczytają to wpiszą mnie ręcznie na top1 ?

SEO, SEO i SEO

mayday'em cie gugiel potraktował - to oznacza,że mas zbardzo słabe linkowanie do podstron. gugle wycina long-tail-a i przez to traci się do 99% ruchu ... proste.

musisz podlinkowac mocniej podstorny serwisu.

Podlinkowanie podstron SWL-em stałym w tym przypadku pomoże?

• 2 miesiące temu...
mayday'em cie gugiel potraktował - to oznacza,że mas zbardzo słabe linkowanie do podstron. gugle wycina long-tail-a i przez to traci się do 99% ruchu ... proste.

musisz podlinkowac mocniej podstorny serwisu.

Może koniec FSB?
Podlinkowanie podstron SWL-em stałym w tym przypadku pomoże?
kikasek pomoże, ale najlepiej precelkami ;)

No to dzisiaj się zdziwiłem. Fakt jest prima aprilis i może to jednodniowy żart:-)

Ale:

laptop-kwiecien.JPG

Stronę zostawiłem bo stwierdziłem, że to koniec FSB i nie mam na to czasu. Nie linkowałem jej od tego czasu w ogóle. Co więcej ściągnąłem jej dwa najmocniejsze linki jakie miała, ze spoko precla swojego i ze stopki na PiO :czarodziej:

No dziwna sprawa, jak dla mnie. W porównaniu z pierwszym postem i screenem z tamtego spadku, tak jakby wróciła tam gdzie była.

SEO, SEO i SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności