Skocz do zawartości

Katalogowanie na allegro warto?

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś testowałem allegro, wystawiałem przedmiot, w tytule aukcji klucz z 3 lub 4 wyrazów

następnie na początku akcji taki sam klucz

raz w środku oraz na koniec opisu akcji klucz

aukcja po kilku godzinach była pierwsza w google pod dany klucz

co o tym sądzicie?

agencja reklamy, skuteczna reklama - skuteczna reklama wspierająca model biznesu "3W" - wygrywasz Ty, Twój klient i My

tak, tylko to co mnie zaskoczyło to szybkość z jaką została ona zindeksowana

agencja reklamy, skuteczna reklama - skuteczna reklama wspierająca model biznesu "3W" - wygrywasz Ty, Twój klient i My

Dziś zauważyłem ciekawą aukcję.

Facet oferuje dodanie do katalogów dokładnie 1500 katalogów.

Warto się tym zainteresować?

Po pierwsze i najważniejsze, 1500 linków w 1-10 dni. Jeśli robi to automatem, to pewnie 3 dni. Pierwszy dzień na zakup tekstu 1000 znaków, drugi dzień na odebranie tekstów od jakiegoś copywritera, trzeci dzień stworzenie projektu dodania jednocześnie 1500 linków, czwarty dzień, rano wysyła raport. Do tego 1500 jednakowych tekstów..... come on

Zapraszam do publikacji wpisów w naszym katalogu przeznaczonym do promocji wartościowych stron: katalog firm. Dodatkowe informacje o darmowych katalogach stron znajdziesz w naszym forum SEO.

widzę nie potrafisz czytać, art zadeszczony tak pisze w aukcji, przestań się reklamować w taki "subtelny sposób " twoja strona z jednym linkiem z PIO :D

Nie wiem jak tam u nich w aukcji ja mam pisarzy na etacie siedzą za sąsiednim biurkiem. Katalogowanie do 250 seokow ( PolAutomat) z zagęszczonego artykułu to od przyjęcia zamówienia do raportu ok 4 h. Przy tym robią jeszcze sporo innych rzeczy

Do tego 1500 jednakowych tekstów

1.wasza "firma" wie co takie artykuł zadeszczony?

2.Wpis w katalogu na tym ucierpi?

3.Jakieś dane firmy na waszej stronie? bo nie zauważyłem, muszą być

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności