Skocz do zawartości

Jak sprawdzic adwordsy w UK?

parasitus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

uzywam adwordsow do reklamowania moich stron w UK i probowalem juz wielu metod (narzedia google, strony, add-ons w mozilli) i zadna nie dala mi mozliwosci zobaczenia moich reklam na wlasne oczy (nie mieszkam w Angli...). Czy jest jakis sposob na to, zeby te reklamy zobaczyc przez wyniki wyszukiwania? Uzywajac narzedia google, ktore jest czesto wspominane w tym kontekscie, nie dziala, a jedyne info, jakie mi daje, to to, ze reklamy sa wyswietlane (jakby nie mozna bylo tego sprawdzic wchodzac w kampanie...).

Czy ktos moze polecic mi jakis program badz strone, ktora umozliwia sprawdzenie adwordsow w innych krajach?

Z gory dzieki!

New Discount Codes available online now.

Witam,

uzywam adwordsow do reklamowania moich stron w UK i probowalem juz wielu metod (narzedia google, strony, add-ons w mozilli) i zadna nie dala mi mozliwosci zobaczenia moich reklam na wlasne oczy (nie mieszkam w Angli...). Czy jest jakis sposob na to, zeby te reklamy zobaczyc przez wyniki wyszukiwania? Uzywajac narzedia google, ktore jest czesto wspominane w tym kontekscie, nie dziala, a jedyne info, jakie mi daje, to to, ze reklamy sa wyswietlane (jakby nie mozna bylo tego sprawdzic wchodzac w kampanie...).

Czy ktos moze polecic mi jakis program badz strone, ktora umozliwia sprawdzenie adwordsow w innych krajach?

Z gory dzieki!

Jeśli narzędzia diagnozy reklam i podglądu reklam pokazuje Ci reklamy, że się wyświetlają to skąd to niedowierzanie? Czy masz aż tak złe wyniki z konwersji, że nie wierzysz, że reklama się wyświetla? Spróbuj zoptymalizować kampanię by poprawić jej jakość, aby przyciągała na stronę na prawdę konkretnych Klientów.

Witam,

Z gory dzieki!

Jeśli narzędzia diagnozy reklam i podglądu reklam pokazuje Ci reklamy, że się wyświetlają to skąd to niedowierzanie? Czy masz aż tak złe wyniki z konwersji, że nie wierzysz, że reklama się wyświetla? Spróbuj zoptymalizować kampanię by poprawić jej jakość, aby przyciągała na stronę na prawdę konkretnych Klientów.

a skad te ogolnikowe zalozenia oraz prozaiczne parole reklamowe?? prosze nie zerowac na postach w celu wypromowania wlasnego serwisu. czy napisalem w swoim poscie, ze ja google nie dowierzam? wspomnialem o tym, ze chcialbym ZOBACZYC reklame "w akcji", a przy okazji jak sie ksztaltuje na tle konkurencji bez koniecznosci uzywania programow jak adwordsspy itp. prosze czytac ze zrozumieniem.

New Discount Codes available online now.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności