Skocz do zawartości

Reklama PerfectSEO - darmowy system sprzedaży i zarządzania linkami

Flanker

Rekomendowane odpowiedzi

Na polskim rynku istnieje już kilka systemów oferujących podobne możliwości, jednak jest kilka rzeczy, które wyróżniają mój skrypt i mogą przechylić szalę korzyści na jego stronę.

1. Jest darmowy - w zamian za brak ogałacania Was z kilkudziesięcio procentowych prowizji, na waszych barkach pozostawiam kwestie podatkowe - wszystkie operacje finansowe odbywają się poza systemem.

2. Postawiłem na sprzedaż tradycyjną - w przeciwieństwie do innych nowych systemów postawiłem na sprzedaż linku w obrębie całej witryny, a nie osobno na poszczególnych podstronach, bez mieszania ich z treścią witryny.

3. Minimalny okres kupna to 1 miesiąc, ceny i liczbę linków ustala właściciel strony, który ma również możliwość ustawienia zniżek przy zakupie na dłuży okres.

4. Dostępne szczegółowe statystyki każdej strony (po zalogowaniu) pozwolą wybrać najlepszą opcję - i w związku z tym raczej nie wprowadzę żadnych reguł akceptacji.

5. System komunikatów pozwala na sprawny kontakt i historię rozmowy.

6. Podstawowym zadaniem skryptu jest zautomatyzowanie poszukiwania klientów/oferentów na zakup linków i zarządzanie własnymi jak i sprzedanymi/kupionymi linkami.

Pamiętanie o terminach, przypominanie o płatności - to wszystko dzięki powiadomieniom e-mailowym robi za nas system.

Nie odpowiadam za problemy, potencjalne oszustwa podczas zakupów/sprzedaży - należy zachować zdrowy rozsądek tak samo jak podczas sprzedaży na własną rękę. Nie odpowiadam również za kwestie finansowe - tak jak napisałem wcześniej wszystko odbywa się poza systemem.

Reklama PerfectSEO

Nie jestem pewien czy dobrze zaprojektowałem mechanizm "proszenia" o fakturę - proszę o poprawienie mnie jeśli niektóre pola są zbędne, a przydałyby się inne.

Szata graficzna - za to mnie nie krytykujcie, wiecie, że potrafię zrobić estetyczną grafikę, jednak na razie nie o to tutaj chodzi.

Jeżeli będą chętni do korzystania z tego narzędzia będę je nadal rozwijał, mam sporo pomysłów, grafika też w swoim czasie powstanie.

Jako, że jest to w pełni darmowe narzędzie z powodu innych obowiązków kilka rzeczy nie jest jeszcze dopracowanych.

System przetestowałem, jednak nie mogłem sprawdzić wszystkiego - w razie problemów jestem dostępny do pomocy.

Mam nadzieję, że znajdą się chętni do wypróbowania i korzystania.

Pozdrawiam,

Flanker

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

• 1 miesiąc temu...

Narzędzie jest już w pełni skończone, dopisałem również wtyczkę do Wordpressa, która pozwala w 2 minuty uruchomić skrypt na własnej stronie.

Proszę o opinie - pozytywne i negatywne, czy takie narzędzie będzie dla kogoś przydatne, czy może nie ma racji bytu. Zachęcam do zapoznania się z możliwościami.

Trochę informacji o skrypcie: Jak to działa? i notka na blogu Nowe narzędzie do zarządzania linkami

Jakie płatności online są zaimplementowane w tym systemie ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

1. Jest darmowy - w zamian za brak ogałacania Was z kilkudziesięcio procentowych prowizji, na waszych barkach pozostawiam kwestie podatkowe - wszystkie operacje finansowe odbywają się poza systemem.

Krótko można określić to rozwiązanie jako a la Allegro (dawne, bez ich płatności), a więc finansowa część odbywa się poza systemem, do niego należy zautomatyzowanie samej realizacji zawiązanej transakcji (a więc wyświetlanie linku, pilnowanie terminów, możliwość edycji linku i miejsc reklamowych, łatwy kontakt obu stron).

Adres może być widoczny dla wszystkich zalogowanych lub dopiero po zakupie linka, tu np. przykładowa oferta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności