Skocz do zawartości

Reklamy na strony

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chętnie zapiszę się z reflinku do sytemu wyświetlającego banery lub reklamę tekstową dla polskich stron (firma może być anglojęzyczna i wypłacać na paypal (moze też być inny język))

Dziennie mam około 3-4tys UV + sporo odsłon więc jak twój ref mogę ci dać trochę zarobić;)

Interesują mnie głównie sprawdzone i wypłacalne firmy (dobrze by bylo byś już miał z niej wypłatę)

Pozdrawiam i czekam na linki:)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Tutaj płaca za wyświetlenia przy 3-4 k uniq możesz troszkę dorobić

LINK Z REFEM

zaleta tego systemu jest to że bez znaczenia że płaci za wyświetlenie i za klik dlatego może umieścić baner w stopce i osiagnąć dodatkowe przychody bez większego zaśmiecenia strony banerami

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

Stawki są niskie a wypłaty jeszcze nie dostałem (minęło sporo czasu)

Stawki rzeczywiście nie są wysokie, ale wypłatę dostałem zgodnie z tym, co jest tam napisane ;) Także są wypłacalni w stu procentach :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Polecam adhref

Adres reflinka

Na początku byłem do niego dość sceptycznie nastawiony ze względu na to że miałem małą klikalność w reklamy.

W tym programie mam CTR na poziomie 9% :) Jestem bardzo zadowolony ! ( przy CTR w google na poziomie 0,01%)

W ciągu 7 dni zarobiłem 150 zł ( wypłata od 50 )

Naprawde POLECAM !

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności