Skocz do zawartości

AdManago - tylko na Polske?

parasitus

Rekomendowane odpowiedzi

czy program AdManago dziala jedynie na Polske czy mozna go uzywac globalnie?

Co do tego musisz iść do supportu. A jesli nie działa to globalnie to mogą ci kogoś polecić (już kilka razy miałem podobną sytuację)

ok, tak zrobie. ale moze ktos z Was ma jakies doswiadczenia w tej materii i moglby mi polecic jakis dobry program?

New Discount Codes available online now.

czy program AdManago dziala jedynie na Polske czy mozna go uzywac globalnie?

Co do tego musisz iść do supportu. A jesli nie działa to globalnie to mogą ci kogoś polecić (już kilka razy miałem podobną sytuację)

ok, tak zrobie. ale moze ktos z Was ma jakies doswiadczenia w tej materii i moglby mi polecic jakis dobry program?

Najlepszym programem jest doświadczona osoba jeśli chodzi o prowadzenie kampanii. System wielu rzeczy nie oceni.

• 1 miesiąc temu...

Witam serdecznie,

System ADmanago w wersji dla posiadaczy konta w AdWords można stosować niezależnie od lokalizacji. ADmanago w tej wersji integruje się naszym kontem w AdWords i po zaznaczeniu pożądanych słów kluczowych rozpoczyna optymalizacją kosztów kliknięć.

W wersji dla osób, które nie posiadają konta w AdWords reklamy można wyświetlać tylko w Polsce.

Zapraszam do testowania systemu. Pierwsze 14 dni za darmo, więc każdy może się przekonać ile można zaoszczędzić.

Pozdrawiam,

ADmanago - prostsza i tańsza reklama w Google

SEOmanago - automatyczne pozycjonowanie twojej strony internetowej

ale po cholere płacić za coś Wam skoro możńa to samo zrobić darmowym oprogramowaniem lub nauczyć się tego samemu ?

https://mambiznes.pl/artykuly/czytaj/id/2973

https://www.goldenline.pl/forum/2130957/adm...-popularniejsza

https://www.goldenline.pl/forum/1739506/nar...wy-skutecznosci

Nawet excel jest lepszy niz admanago :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Zgred - Oczywiście wiele rzeczy można robić samemu. Pytanie tylko czy starczy czasu na wszystko i czy nie lepiej zrzucić pewne żmudne czynności na program, który zrobi to i szybciej i efektywniej.

@Kede - dokładnie o to chodzi

to że nei znajduję negatywnych opinii świadczy tylko o tym, ze dobrze są wypozycjonowane.

poza chwaleniem nei znajduję nic szczególnego w tym programie.

Excel i Adwords Editor działa równie skutecznie a mogę tylko zaoszczędzić.

@Kede: czasu nei zaoszczędzisz bo musisz zrobić analizę a tego sztuczna inteligencja w AM jeszcze nei potrafi.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Kolego Krzysztofie,

Jeśli jesteś przedstawicielem AdMango to prosiłbym abyście zrobili coś w kwestii raportowania. Skorzystałem z Waszego systemu w celu porównawczym. Natomiast raporty nadal mi się generują, a na stanie konta pusto, nawet złamanego grosza.

Zatem pytam się ? Na kiego grzyba przychodzą raporty jeśli nie mam uruchomionej kampanii ? ( i mieć nie będę)

Swoje zażalenie składam tylko z tego tytułu, że przychodzą mi zbędę maile, które moim zdaniem są bezsensowne.

Mam pytanie co do seomango- po 14dniowym okresie próbnym można bez problemu zrezygnować? Czy po prostu jak nie opłacimy konta to automatycznie rezygnujemy?

Mam pytanie co do seomango- po 14dniowym okresie próbnym można bez problemu zrezygnować? Czy po prostu jak nie opłacimy konta to automatycznie rezygnujemy?

Można bez problemu zrezygnować. W przypadku braku wpłaty konto jest po prostu nieaktywne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności