Skocz do zawartości

nowa kategoria w katalogu, jak usunac

artaks

Rekomendowane odpowiedzi

posluchajcie (poczytajcie)... ;)

gram w gre internetowa hattrick, zalozylem stronke swojej druzynie i dodalem do webwweb,

po jakims czasie stwierdzilem ze przydalaby sie osobna kategoria dla hattricka, wiec zaczalem ja tworzyc i nadajac nazwe wpisalem 'www.hattrick.org'

myslalem ze to najpier przejdzi eprzez moderacje, a to sie od razu dodalo i jeszcze zostaly usuniete kropki

'wwwhattrickorg' wyglada troche glupio, a usunac nei mozna, co najlepiej teraz zrobic..?

no wygląda głupio - głupio też z Twojej strony żeś taką kategorię założył - wystarczyło popatrzeć jak inni eksponują tytuły gier a nie wpisywać mi URL'a w miejscu na nazwę kategorii czy podkategorii :?

Co do moderacji to chyba jasno jest określone że wszystko pojawia się od razu a kropki znikają z wiadomego powodu :twisted:

Jeśli jest cokolwiek do usunięcia proszę zgłaszajcie linki w tym poście.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Jeśli jest cokolwiek do usunięcia proszę zgłaszajcie linki w tym poście.

moze nie tyle do usuniecia, ale zeby zalozyc kategorie (nie wiem jak ze zglaszaniem strony,nie robilem jeszcze..) - potrzeba od razu rejestracji? moim zdaniem to ogranicza rozwoj zasobow katalogu.

i wazna rzecz: wczoraj sie zarejstrowalem, i nie dostalem mejla z potwierdzeniem aktywacji. moj serwer mejlowy na pewno dziala. prosze Piotrze o sprawdzenie co sie stalo.

potrzeba od razu rejestracji? moim zdaniem to ogranicza rozwoj zasobow katalogu.

Może i ogranicza ale jak wyobrażasz sobie administrowanie swoim wpisem czy ogłoszeniami? Na to pytanie znajdziesz odpowiedź w poście pt. Za rejestrację trzeba "zapłacić" mailem...

Ponadto kiedyś wkońcu wróci system raportów ;)

prosze Piotrze o sprawdzenie co sie stalo.

mam 19-ście nieaktywowanych rejestracji - jak mam Ciebie sprawdzić jeśli nie podałeś mi loginu ani maila? Ale lepiej wyślij mi zapytanie mailem na problemy@webwweb.pl

Może i ogranicza ale jak wyobrażasz sobie administrowanie swoim wpisem czy ogłoszeniami?

to moze taki pomysl: zglaszam strone po raz pierwszy (brak rejestracji). system dorzucil do katalogu. po drodze ew. jakas moderacja przez admina. pozniej postanowilem zmienic opis, wiec zglaszam strone do katalogu po raz drugi, i system na podstawie url dokonuje zmian. oczywiscie, caly proces poprzez jakas aktywacje mejlem czy cus.. to jest szybsze i ulatwia zycie. trudne do zrealizowania tez nie jest.

mam 19-ście nieaktywowanych rejestracji - jak mam Ciebie sprawdzić jeśli nie podałeś mi loginu ani maila? Ale lepiej wyślij mi zapytanie mailem na problemy@webwweb.pl

nie podam mejla na forum.. ale mejla do Ciebie z checia napisze ;)

IMO rejestracja jest dobra, mozna kontrolowac swoj wpis

hehe... pewnie ze jest dobra - dzięki niej mogę kontrolować Wasze poczynania - monitorowane jest w zasadzie wszystko: zakładanie wpisów, zakładanie kategorii, podkategorii, ulubione lokalizacje, udział w systemie ogłoszeń oraz zgłaszanie nieczynnych linków ;)

to moze taki pomysl[...]

Uważam że obecne rozwiązanie jest naprawdę dobre i nie będę go zmieniał ;)

hehe... pewnie ze jest dobra - dzięki niej mogę kontrolować Wasze poczynania - monitorowane jest w zasadzie wszystko: zakładanie wpisów, zakładanie kategorii, podkategorii, ulubione lokalizacje, udział w systemie ogłoszeń oraz zgłaszanie nieczynnych linków ;)

to wszystko masz w logach ;) no chyba, ze z tego monitoringu chcesz miec ladnego gantta 8)

osobiscie mam dosyc rejestracji na co drugiej stronie.. nie mam glowy to pamietania wszystkich loginow i hasel.. wystarczy mi bank, komorka, alaram firmowy, konto ftp, konta email...

uwazam, ze zgloszenie do katalogu nie potrzebuje rejestracji. moznaby zrobic to w sposob, ktory opisalem powyzej. a po kolejnej kawie, moze i cos innego przyjdzie do glowy ;)

uwazam, ze zgloszenie do katalogu nie potrzebuje rejestracji

Zgłoszenie do tego webwweb wymaga rejestracji i zawsze będzie wymagało. Na tym samym loginie już dziś możesz korzystać z systemu webwwebNews (nadsyłać własne newsy). W planach mam też inne serwisy m.in. sklepy z których będzie można korzystać dokładnie na tych samych loginach.

;) Ktoś tu na forum ładnie napisał... "udział w webwweb jest dobrowolny" ja dodam że ustanowione zasady są dla mnie wygodne i nie mam zamiaru ich zmieniać

to wszystko masz w logach

To wszystko jest tak zrobione aby móc wyłapywać Użytkowników którzy sobie stroją np. niesmaczne żarty.

P.S. Pytasz mnie w mailu o zdobywanie punków, to już trochę zbyt leniwe z Twojej strony - wszystko jest dokładnie wyjaśnione na tym forum w poście "Dodatkowe punkty za wejście z linku czy bannera"

P.S. Pytasz mnie w mailu o zdobywanie punków, to już trochę zbyt leniwe z Twojej strony - wszystko jest dokładnie wyjaśnione na tym forum w poście "Dodatkowe punkty za wejście z linku czy bannera"

zajrzalem do pomocy dostepnej na stronach katalogu. jest info o zdobywaniu punktow, ale troche lakoniczne, wiec postanowilem do Ciebie napisac -jako ze wymienialismy sie mejlami.. a teraz sugerujesz ze jestem leniwy, bo nie przeszukalem forum. no wybacz, ale gdzie jeszcze mam szukac opisu ktory traktuje _o zdobywaniu punktow_ w katalogu? opis powinien byc chyba w pomocy dostepnej na stronach katalogu, prawda?

Fourm Pozycjonowanie i Optymalizacja jest oficjalnym forum webwweb.pl i należy tutaj szukać wszelkiej pomocy. Chyba jest to dość wyraźnie ujęte na moich stronach. Link do FORUM jest czerwony i pogrubiony.

Jeśli moja wypowiedź o "leniwym postępowaniu" Cię uraziła to przepraszam jednak nie pamiętam aby ktokolwiek z ponad 1600 Użytkowników miał podobne problemy z systemem zdobywania punktów.

Informacje jakie się pojawiają na webwweb są proste bo i cały system jest prosty "Banner, button czy link tekstowy ma być widoczny zarówno dla Internautów jak i robotów. Sesje dla każdych odwiedzin wygasają po 24 godzinach."

Fourm Pozycjonowanie i Optymalizacja jest oficjalnym forum webwweb.pl i należy tutaj szukać wszelkiej pomocy. Chyba jest to dość wyraźnie ujęte na moich stronach. Link do FORUM

nie jest niestety wyrazne. bo co z tego ze ten link tam jest? co z tego ze jest czerwony? skoro dopoki na niego nie klikne' date=' to nie bede wiedzial ze prowadzi do tego forum i to forum jest pomoca w sprawach katalogu.

i powstaje pytanie: po co na stronach katalogu jest pomoc (link) ? skoro teraz wychodzi, ze pomoca jest to forum.

Jeśli moja wypowiedź o "leniwym postępowaniu" Cię uraziła to przepraszam jednak nie pamiętam aby ktokolwiek z ponad 1600 Użytkowników miał podobne problemy z systemem zdobywania punktów.

nie urazila mnie, nie musisz przepraszac. w sprawie "umow", mam taki charakter, ze zanim sie w cos wpakuje, to czytam i chce znac na wylot system.

Informacje jakie się pojawiają na webwweb są proste bo i cały system jest prosty "Banner' date=' button czy link tekstowy ma być widoczny zarówno dla Internautów jak i robotów. [b']Sesje dla każdych odwiedzin wygasają po 24 godzinach."

ale moje pytanie bylo: w jaki sposob naliczane sa punkty..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności