Skocz do zawartości

bardziej anegdotka i czarny humor

Linkman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Swoją drogą to nie wiem jak możliwe aby w akcie notarialnym nie znalazł się zapis zabezpieczający przed tego typu wypadkami. Wiem co piszę bo wiele lat pracowałem w nieruchomościach.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Widać ze temu blogerowi zwisa jego firma, albo inaczej - ma tyle zleceń, że mu nie zależy - kpi czasem z klientów na tym blogu, odradza korzystanie z firm windykacyjnych... Fakt faktem wiele wpisów przydatnych.

Stara się być anonimowy jako windykator, ale wnikliwsza analiza ujawnia skąd jest. Kolega miał do czynienia jako dłużnik z jego firmą. Kawał skur...yna, znaczy się ten windykator.

Stara się być anonimowy jako windykator, ale wnikliwsza analiza ujawnia skąd jest. Kolega miał do czynienia jako dłużnik z jego firmą. Kawał skur...yna, znaczy się ten windykator.

Zakładając, że faktycznie trafnie mnie namierzyłeś, to zapytaj swojego kolegi na czym polegała ta krzywda, to skur..stwo które mu rzekomo wyrządziłem. Jak mniemam bowiem, skur...twem jest w jego oczach to że ktoś dopomina się zapłaty długu od niego...

Jak mniemam bowiem, skur...twem jest w jego oczach to że ktoś dopomina się zapłaty długu od niego...

To zależy jak się windykator dopomina o zwrot długu. Jak pewnie doskonale wiesz, są różne metody a Ty na tym swoim blogu zbytnio się że tak powiem nie kryjesz pod tym względem. Prowokacje, straszenie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności