Skocz do zawartości

Adsense dla treści i reklama intekstowa na stronie

mamisynek

Rekomendowane odpowiedzi

Czy reklamy Adsense dla treści i równocześnie reklamy intekstowe (dymki) np. adhref, smartcontext i adkontekst mogą być umieszczone równocześnie na stronie, czy nie narusza to regulaminu Adsense ?

Znalazłem coś takiego

niezgodnosc.jpg

Z tego co wiem, to żadne reklamy nie mogą zasłaniać reklam Adsense, aby nie spowodować przypadkowych kliknięć. Czy zatem można nie naruszając regulaminu Adsense równocześnie na stronie reklamy Adsense i reklamy intekstowe. Jeśli tak, czy jest mozliwość ustawienia w opcjach reklamy adhref, smartcontext i adkontekst, aby dymki pojawiały się tylko do określonej ilości znaków, tak aby nie było mozliwości przykrycia reklam Adsense ?

Teoretycznie masz rację ale są tu równi i równiejsi. Spokojnie możesz poszukać dużych graczy których reklamy np z agencji zasłaniają adsense i żyją. Chodź ja za takie coś otrzymałem ostrzeżenie z googli, żebym wprowadził zmiany. Więc to Twoje własne ryzyko tylko:)

Ja akurat miałem zasłanianą reklame googli przez reklamę z agencji miałem 3 dnii robocze na zmiany:) Przynajmniej mi nie napisali konkretnie co mam zrobić tylko żebym nie łamał regulaminu google. Wątpię, że komuś piszą dokładnie o co chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności