Skocz do zawartości

Wynajmowanie sygnatur na forach

satin0

Rekomendowane odpowiedzi

NB - nie złapałem twojego żartu :D On nie żyje czy nie ma go po prostu na forum?

W sumie raczej go nie ma na forum..

Ja w sumie chyba też się pokuszę o taką formę reklamy, ale nie wiem gdzie szukać 'wydawców'.

Hm, wątek miał najpierw być o zarabianiu w ten sposób, ale to szczegół.

Nie da się umieścić stopki pod jednym postem, to po pierwsze. Po drugie cena jest uzależniona od bardzo wielu czynników (jak to z kupowaniem linków bywa): tematyka forum, ilość BL, ilość postów jaką posiada dany użytkownik (% wszystkich postów na forum), sprawdzenie czy forum ma linki nofollow itd. Każda transakcja ma indywidualny charakter.

cena jest uzależniona od bardzo wielu czynników

Załóżmy, że chcę kupić link w Twojej sygnaturce

na forum PiO :)

Wynajmowanie sygnatur na forach

Interesuje mnie zakup linka w sygnaturce na stałe.

Jaką sugerujesz cenę?

PS Jeśli będziesz pisał na tym koncie nowe posty

to linki w ich sygnaturkach dostanę gratis? :)

No chyba, ze mu chodzi pod jednym postem w sensie, ze zalozy nowe konto i napisze 1 post :) lub tez chce znac cene za 1 post, zeby obliczyc ile wziac kasy jak ma np. 524 posty napisane :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności