Skocz do zawartości

Wynajmowanie sygnatur na forach

satin0

Rekomendowane odpowiedzi

A jak myślicie sprzedawał by się soft typu bruteforce który wbijałby się użytkownikom na konto którzy mają łatwe hasła typu

123456

12345

123456789

abcdef

abc123

qwerty

i automatycznie wstawiał w ich sygnature stopke ?

czy troche przegięcie z takim programem :D

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

Moim zdaniem będą to ceny od 5 zł do maksymalnie może 30 zł miesięcznie w zależności od tego jakie to jest forum - czy jest duże, popularne, od jak dawna jest w sieci, no i oczywiście od ilość i jakości postów. Nie jest dobrym pomysłem stawianie tylko na ilość przy pisaniu postów. Osobiście kupując taki podpis zwracałbym także uwagę na aktualną aktywność danego użytkownika na forum. Co z tego, że ktoś może mieć nawet 1000 postów, jeśli 90% z nich będzie w zakopanych i dawno nieaktualnych tematach forum.

Trzeba wtedy też ustalić, czy podpis jest na wyłączność, czy też nie. Kolejna sprawa to możliwość umieszczania banerów reklamowych w podpisach - niektóre fora na takie coś zezwalają i na pewno będzie to bardziej atrakcyjna oferta dla kogoś chcącego wykupić podpis, niż zwykły link.

Można też rozliczać się w zależności od kliknięć.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

A jak myślicie sprzedawał by się soft typu bruteforce który wbijałby się użytkownikom na konto którzy mają łatwe hasła typu

123456

12345

123456789

abcdef

abc123

qwerty

i automatycznie wstawiał w ich sygnature stopke ?

czy troche przegięcie z takim programem :)

Witam.

Bardzo nie ladnie wykorzystywac WOSP do takich spraw.

UWAGA WIRUSIK :D!;)!:).

https://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=444162

Gwarantuje ze nie ma w żadnym moim programie zlosliwego kodu który może wyrządzić jakieś szkody lub wykraść dane po prostu niektóre firmy antywirusowe kazdy moj program w ktorym dam linka do strony spambot.pl traktują jako wirus najczesciej chodzi o avasta, w przypadku gdy zmieniałem linka w programach na drugą moją stronę to automatycznie nie były wykrywalne czyli po prostu dodali do swoich baz adres mojej strony w większości programow to juz zmieniłem lecz do programu profile views straciłem źródła i nie moglem tego poprawić.

Na początku jedynie program spambot zaczą być wykrywalny i tutaj są o tym inormacje w google https://www.google.pl/search?hl=pl&q=Ch...q=&gs_rfai= ale po tym jak właśnie dodali do swoich baz nazwę mojej strony zaczeły być wykrywalne wszystkie moje inne programy, musiałem w każdym zmienić linka do innej mojej strony.

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

UWAGA WIRUSIK

mam wszystkie jego programy, wirusa nie było, skanowałem 4 rożnymi programami.Bez przesady

co do tematu i pytania o cenę, ja place 30 PLN brutto za 3 linki w sygnaturce admina, ilość postów na jego koncie to ok 4700.bardzo znane forum

NB - nie złapałem twojego żartu :D On nie żyje czy nie ma go po prostu na forum?

W sumie raczej go nie ma na forum..

Nie no XANN zniknął z forum chodziły wiele plotek, że jakims sanatorium jest, albo po tym jak ktoś opublikował jego post ze kupuje właśnie sygnaturki na pio.. Ale mniejsza z xannem wracamy do tematu.

Linki w sygnaturach nie są jedynie sposobem na zdobycie linków, tutaj lepiej sprawdza się założenie forum i zlecenie za 50zl mamy 500 postów i 100 tematów na naszym forum z linkami w stopce, linki tematyczne i na stałe.. Sygnatury na forum znanym i aktywnym np na pio służą głównie do promocji. Promując firmę świadcząca usługi seo,(tworzenie zaplecza itp) lub hostingi dla seo to skuteczny sposób na trafienie do dokładnej grupy docelowej. Za kilka zł/msc możemy zyskać sporo klientów.

są tacy którzy odrzucają ofertę bez względu na cenę

Nie do końca "bez względu na cenę" - raczej dlatego, że cena nie osiągnęła oczekiwanej przez nich kwoty :D

Ale oczywiście koło się zamyka, bo nikt nie będzie wydawał fortuny za link/baner w podpisie. Te pieniądze można lepiej spożytkować.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności