Skocz do zawartości

Scrapeboard

sskoczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A czy moderatorzy mogą wyjaśnić dlaczego poleciał CAŁY temat, skoro częśc była do rzeczy? Ja rozumiem, że komuś mogło się nie chcieć przeglądać post po poście, ale to można było chociaż post wątkotwórcy zachować. W każdym razie to, co było warte zachowania, to changelog:

1.0.47: Fix: An issue where it crashed when the account database was open on the Email Activation tab and it was tried to overwrite the database in the List Manager.

1.0.48: Add: History menu entry in help menu

1.0.49: Fix: Avatar preview was a little blurry due to the use of mitchell filter, should be more clear now

1.0.50: Fix: Port input boxes when adding an email account did not allow backspace, which is fixed in this version

1.0.51: Fix: Small bug in authetication process

1.0.52: Fix: A bug when main window was moved during downloading of components

1.0.53: Fix: Plugin manager broken

1.0.54: Fix: Database error when database was open on Email Activation tab and tried to import into List Manager

1.0.55: Fix: Slight glitch in license transfer process

1.0.56: Fix: Bug in ticker

1.0.57: Fix: Grid auto resizing adjusted

1.0.58: Fix: Proxy checkboxes disabled for some user

1.0.59: Add: DeathByCaptcha integrated

1.0.60: Changed: Password on Email tab are now in clear text and not hidden behind an asterisk

1.0.61: Add: Logging of decaptcher services for debug purpose only

1.0.62: Add: Help menu entry to enabled/disable debug logging (support might request it)

1.0.63: Fix: Typo on List manager, little issue in activation fixed

1.0.64: Add: Logging of some system information (for support)

1.0.65: Fix: Decaptcher balance could not be retrieved on some systems due to decimal separator

1.0.66: Added: Additional logging for support

1.0.67: Fix: Database error on List Manager, ticker issue fixed

1.0.68: Added: Free Captcha solver (free during beta test phase only, experimental), versioning system changed to use 3 numbers instead of 4

1.0.69: Fix: Spelling of a button in language file, connection settings are not memorized on Email Activation tab

1.0.70: Changed: Enhanced account creation when using forum urls not harvested using the ScrapeBoard footprints

1.0.71: Fix: Memory of captcha images not released

1.0.72: Fix: Spin syntax issues in poster

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Czy wyrywkowo sprawdzaliście jak wyglądają fora na jakich zakładane są konta z list jakie harvestujecie? Czy to takie od góry do dołu zajechane przez spam ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Osoby, ktore maja ten sfot moga udzielic odpowiedzi na pytanie, czy da sie tam w jakis sposob wgrac liste for z loginami i haslami i kazac, aby ScrapeB. sie zalogowal na kazde konto i zmienil linki w sygnaturze i profilu?

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Ja na razie nie jestem zadowolony. Krótkie podsumowanie:

Pakiet 1400 SMF o 80-90% skuteczności W Sick Submitterze tutaj = ok 30% korzystając z DeathByCaptcha.

Harvester proxy jest wolniejszy niż w scrapeboxie.

Harvester url potrafi się wieszać.

Rozwiązywanie Captcha gdy używamy darmowego solvera często zwraca Error Decaptcher Balance .

Często Fail występuje w mimo dobrze rozwiazanego Captcha (przynajmniej tak to wygląda obserwując rezultaty).

...

jak wyglądają fora na jakich zakładane są konta z list jakie harvestujecie

Ogólnie fora są "normalne", w dużej części są to fora gdzie jest średnio 500 osób zarejestrowanych. Profile powinny w takim przypadku szybko się indexować ponieważ nasz profil dość długo wisi na głównej jako ostatnio zarejestrowany.

Ogólna skuteczność to jakieś 20-30% na świeżych listach, przy czym mam wolny internet i często zrywa połączenie.

Jak dla mnie program jest dobry jak na swoją cenę, patrząc też na to że autor praktycznie codziennie go aktualizuje.

Harvester proxy jest wolniejsze bo sprawdza google, ip test , speed, a w Sbox nie sprawdza google.

Rozwiązywanie Captcha gdy używamy darmowego solvera często zwraca Error Decaptcher Balance .

U mnie nawet przy DeathByCaptcha często też zwraca taki komunikat (ale myślę że to z powodu mojego łącza), z drugiej strony się nie dziwię bo raz na bazie 100 for wybrałem ręczne wpisywanie captcha i ja bym mił skuteczność może 15% większą bo niektórych nie dało się w ogóle odczytać.

• 3 tygodnie później...

SB rozwijany jest z dnia na dzień (jak już zdążyli nas do tego wcześniej przyzwyczaić) jednak co do działania - no cóż w perspektywne czasu bardziej opłaca się jednak XR uruchamiany z domowego komputera aniżeli scrapeboard, a to wszystko dzięki reCaptcha i konieczności używania dość drogich jednak łamaczy.

Nie mogę potwierdzić jak napisał sskoczek, że się coś dzieje bo się nic nie dzieje ostatnio. Niby pracują nad większym update, stąd brak aktualizacji. Program został wycofany ze sprzedaży. Jest w wersji beta, nie jest na razie ukończony, skuteczność ma mizerną, zawiesza się, nie ma o czym gadać dopóki nie wyjdzie oficjalnie.

Jeszcze wiad. od supportu:

It?s being completely redesigned and this something that cannot be released in small daily updates, I?m hoping about a week and the major update will be ready.

...

• 1 miesiąc temu...

Jest update od wczoraj, dość konkretny - praktycznie nowy interfejs, ale według mnie więcej błędów w raportowaniu, tzn, rejestruje, a mówi, że nie zarejestrował ;)

p.s., radzę zrobić backup projektów i zainstalować od zera z linku po zakupie, bo w trakcie updatetowania się zawiesza (u mnie był konkretny zwis)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności