Skocz do zawartości

Scrapeboard

sskoczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jesteś zmuszony wstrzymać się z zakupem bo nie ma sprzedaży jak na razie. A program w tej chwili faktycznie nie spełnia pokładanych oczekiwań.

Fakt. Zmylił mnie obrazek Add to Cart - nie próbowałem w niego kliknąć wcześniej. Teraz spróbowałem i to tylko obrazek bez linka.

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

z tego co pisze autor, OCR będzie ale w wersji nie tej co macie, tydzień temu mówił ze robi już ostanie testy i ze skuteczność zakładania jest większa na tej samej bazie co XR.

Jak nie zobaczę to nie uwierzę.

na razie powiedział tylko o OCR, o recaptcha mowy nie było, wiec nie powiem.Myślę ze aż taki bystry on nie jest ale nigdy nie wiadomo, kasy na SB natrzepał, wiec problemów z funduszami na projekt niema

Ona, ona :jezyk1: Sweetfunny to dziewczyna, a nie chlopak :)

Tez podjerzewam, ze Recaptchy nie zlamie, no ale jakby byl jakis podstawowy OCR taki na poziomie Xrumera 5 i latwosc w dostosowywaniu do wlasnych formularzy i stron to za taka cene bylaby to pozycja atrakcyjna :aniolek:

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

myślałem ze to facet :aniolek:, tez myślę ze recaptha nie złamie, ogólnie to po ostatnich zmianach w G szalu z tego typu narzędziami niema, i 100 $ to adekwatna cena za coś takiego. Zobaczymy, jak tylko wystawi na spzredaż to kupie i przetestuje.

Dzisiaj kolejna aktualizacja:

1.1.5

Add: Post URL displayed in grid when posting to boards

Add: Export all post urls as text on Poster

Add: Harvested urls will be written to harvester_tmp.txt in case ScrapeBoard crash

Add: IPB3 platform (Invision Power Board), experimental at this stage

Add: Notification icon in status bar when news are available

Mod: Slash at the end of forum root no longer removed

Mod: Export profile urls will allow to add urls to an existing file

Mod: "Use service to solve captchas" checkbox turns red or gree based on settings

Fix: "Clear List" on Poster to release memory did not work

Fix: Add proxy sources added only 1 source

Fix: Remove proxy sources removed all sources, even unselected sources

Fix: Harvester Abort button did not abort under some circumstances

Fix: Decaptcher timeout could not be set above 30 seconds

Fix: Hint on "Post to first Open Board" checkbox corrected

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności