Skocz do zawartości

Scrapeboard

sskoczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak jest u was z wydajnością? Bawię się drugi dzień i mam "mały" problem. Listy for smf od 3k do 18k unikalnych adresów. 10 aktywnych połączeń, włączony ocr, dodawanie tylko publicznych profili. Przy zakładaniu kont czasami (jak dla mnie losowo) obciążenie procka skacze mi do 100% i program przestaje odpowiadać. Danie mu czasu nic nie zmienia. Komp nie jest najgorszy i3 M 380 @ 2.53GHz 3GB Ramu. Dziwi mnie to, że następuje to dla mnie losowo i czasami lista przejdzie bez problemu.

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

@lumbo - mozesz powiedziec jaka masz skutecznosc na takiej liscie? Ile uda Ci sie kont zarejestrowac?

Co do obciazenia to podobne rzeczy dzieja sie w Scrapebox'ie w slow poster i jakos od kilku juz miesiecy autorzy nie umieja sobie z tym poradzic. Podejrzewam, ze moze tez tak byc i przy tym programie. Poza tym na jakims forum moze byc jakies dziadostwo, ktore powoduje, ze program doznaje zwiechy przy jego otwarciu.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

@lumbo - mozesz powiedziec jaka masz skutecznosc na takiej liscie? Ile uda Ci sie kont zarejestrowac?

Dane sprzed chwili. Fora SMF(wyszukane przez ScrapeBoard) na liście było 3993 unikalnych domen. Włączony ocr, i zakładanie tylko publicznych profili. Po przemieleniu założyło mi 24 aktywne profile. Proxy prywatne i 10 połączeń.

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

• 2 tygodnie później...
Czy listy pod Xrumera będą działać pod Scrapeboard'a?

Pewnie, link to link tylko zalezy pod jaką platformę

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

OCR na poziomie Xrumer 3 , skuteczność na tych samych bazach nie testowalem , ale zrobię taki test w poniedziałek jak będę mięć czas. Ogólnie soft jeszcze niedopracowany, ale zapowiada sie dobrze

I jak Max - znalazłeś czas na porównanie?

Jeśli ktoś, tak jak ja miał problemy z zakładaniem kont (częste zwiechy) to problem będzie wyeliminowany z następnym update'em. Jak ktoś chce poprawkę szybciej to zapraszam na PW.

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

Dzis zaczałem testowac SB - podoba mi się ten nowy wygląd (bardziej funkcjonalny). Bardzo dobra opcja jest z harvestowaniem. Po odsianiu duplicatów i nowym harvescie dopisuje adresy do aktualnej listy - tego mi brakowąło w ScrapeBoxie.

Po odsianiu duplicatów i nowym harvescie dopisuje adresy do aktualnej listy - tego mi brakowąło w ScrapeBoxie.

Potwierdź czy dobrze odebrałem Twoje zdanie:

jest jakaś lista w boxie od harvestera -> harvestuje drugi raz -> i teraz Scrapebord dopisuje do aktualnej listy ?

jeżeli tak, to w Scrapeboxie też tak jest.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności