Skocz do zawartości

Scrapeboard

sskoczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Update są ( obecna wersja 1.1.71) wiec nie można powiedzieć ze nie jest rozwijany, skuteczność postera jest na tyle mala w porównaniu z XR, ze nie było sensu to sprzedawać, chyba o to im chodziło. Sprzedaż zawieszona co nie znaczę ze nigdy więcej nie ruszy.

Ja bym dodał, że jeśli chodzi o robienie list w ogóle - nie ma sobie równych. Nie tylko do rumaka, ale do wszystkiego: na tych samych ustawieniach/proxy znajduje znacznie więcej wyników niż scrapebox zanim zbanuje proxy, trudno powiedzieć czemu - może proxy zmieniana jest co zapytanie a w sb nie.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

postowanie przy odpowiedniej konfiguracji / wspolpracy z innym programem tez jest mozliwe i odbywa sie sprawnie.

proste pytanie na jakiej ilości URL to odbywa sie sprawnie??

współpracy z innym programem
chyba to żądny sekret ze ten drugi program to Captcha sniper

arve -> szczerze mówiąc nie zagłębiałem się w ten temat, jednak jak by nie było wyniki sa rózne, czemu - nie wiem :)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności