Skocz do zawartości

Scrapeboard

sskoczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

xrumerowi nie dorówna nic, przede wszystkim to że 99% for ma recaptche/or coś trudniejszego, a tam tylko rumak.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• 4 tygodnie później...

Hej

dorwałem lickę na to coś :D

Przetestowałem to oprogramowanie na tej samej bazie z tym że były różne proxy, różne konta, emaile itd.

Skuteczność tego narzędzia mierzyłem oczywiście skutecznością dodawania do tej samej listy.

Najlepsze efekty otrzymałem używając Death by Captcha - jednak dolary uciekały mi z konta :).

Na drugim miejscu jest Captcha Sniper - skuteczność to 30% tego co Death by Captcha

Na ostatnim miejscu wewnętrzny system programu -porażka na testowe 4000 linków zarejestrował 8 kont.

Mam też pytanie do bardziej zaawansowanych użytkowników dlaczego na kontach z publicznym profilem nie ma utworzonej w profilu strony internetowej, a jedynie email i nazwa użytkownika - czy to może jakaś forma zabezpieczenia forum czy po prostu ja coś źle robię ?

Drugie pytanie czy da się tak jak w rumaku najpierw założyć konta, następnie po 2-3 dniach wyedytować je dodając np. linka ?

Dziękuję za odp.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności