Skocz do zawartości

Tytuł wpisu w katalogach

marcinsz4

Rekomendowane odpowiedzi

Zgłaszając stronę do setek nic nie znaczących seo katalogów tylko tracisz czas.

Pozwolę się nie zgodzić bo:

1) Z doświadczenia mogę powiedzieć, że na łatwe frazy można osiągnąć TOP10 samymi właśnie takimi katalogami

2) Link to link

3) Obecnie mamy kilkaset takich właśnie "nic nie znaczących" darmowych seokatalogów, co daje kilkaset darmowych, stałych linków. Szkoda by było tego nie wykorzystać.

Z góry przepraszam za offtop w temacie.

Czy katalogi akceptują adres: www.strona.pl/podstrona, czy jedynie www.strona.pl ?

Najczęściej nie są akceptowane takie podstrony jak www.strona.pl/podstroana ale jakbyś założył www.podstrona.strona.pl to już tak :)

Suwałki - Suwalski Portal Internetowy (Suwałki)

praca Suwałki - oferty pracy w mieście Suwałki

PKP Suwałki - rozkład jazdy PKP Suwałki

Z góry przepraszam za offtop w temacie.

Czy katalogi akceptują adres: www.strona.pl/podstrona, czy jedynie www.strona.pl ?

Najczęściej nie są akceptowane takie podstrony jak www.strona.pl/podstroana ale jakbyś założył www.podstrona.strona.pl to już tak ;)

Kolega ma racje jednak należy pamiętać by nie przeginać, ja się spotkałem z sytuacją, że gościu do każdej podstrony (ok.40), utworzył subdomeny i zgłosił je wszystkie do katalogu. Każda była bardzo podobna do pozostałych, grafika ta sama. Jeden wpis został zaakceptowany, a 39 odrzucone. W takich przypadkach raczej każdy redaktor katalogu odrzuci wpis

Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html

Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html

Zgłaszając stronę do setek nic nie znaczących seo katalogów tylko tracisz czas.

Pozwolę się nie zgodzić bo:

1) Z doświadczenia mogę powiedzieć, że na łatwe frazy można osiągnąć TOP10 samymi właśnie takimi katalogami

2) Link to link

3) Obecnie mamy kilkaset takich właśnie "nic nie znaczących" darmowych seokatalogów, co daje kilkaset darmowych, stałych linków. Szkoda by było tego nie wykorzystać.

Link linkowi nierówny a z tą stałością linków to tez jest różnie. Sprawdź zatem może ile z tych 500 seoków za pół roku dostanie bana/filtra a za rok ile wyląduje na giełdach domen lub parkingu. Dlatego jak już dodawać do seoków to tylko do takich, które przeszły "próbę czasu" i widać ,że mod nie dodaje byle czego np. berith.pl czy kilka innych ciut ambitniejszych niż obowiązująca średnia seoków.

Wstyd przyznać ale ja tej prostej kwestii na początku nie rozumiałem i zamieszczałem wszędzie podobny, kiepski tytuł. Myślałem, że nie to specjalnego znaczenia i "zaliczałem" katalogi.

Dlatego forum trzeba czytać a nabytą wiedzę konfrontować ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Wstyd przyznać ale ja tej prostej kwestii na początku nie rozumiałem i zamieszczałem wszędzie podobny, kiepski tytuł. Myślałem, że nie ma to specjalnego znaczenia i "zaliczałem" katalogi.

Dlatego forum trzeba czytać a nabytą wiedzę konfrontować :)

Edycja: "literówka".

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności