Skocz do zawartości

Mała prośba

filipozo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Możecie mi poradzić jak sprawdzić wg adresu domeny pod jakimi słowami kluczowymi wspomniana domena jest obecnie widoczna w przeglądarkach ?

Przehandluje kliknięcie dziękuję za pomocną odpowiedź :)

Poszukać pod jakimi anchor tekstami pozycjonuje się dana strona. Jak? Albo dodatkiem SeoQuake lub programem market samurai

pod jakimi słowami kluczowymi wspomniana domena jest obecnie widoczna w przeglądarkach ?

A dokładniej to o co chodzi? Chodziło chyba o wyszukiwarkę. Poza tym jest różnica pomiędzy tym, na jakie słowa kluczowe strona jest wyświetlana przez Google, a na jakie pozycjonowana. W tym drugim przypadku musisz przeanalizować linki prowadzące do strony, sprawdzasz anchory i masz odpowiedź. Oprócz wspomnianych wcześniej możesz użyć do tego jeszcze SEO SpyGlass.

Ok Dziękuję wszystkim za info Normalnie aż się moderator zagotował bo faktycznie to pytanie powinno być w innym dziale ( SORRY )

SeoQuake backlinkwatch.com i SEO SpyGlass są mi znane

Chodziło mi o to, że jak np znam słowa kluczowe to spokojnie określam pozycję w przeglądarakach np rank trackerem

Natomiast mnie interesuje sytuacja odwrotna czyli dostaje adres url wprowadzam go do jakiegoś programiku i wyskakują mi słowa kluczowe w których witryna wykazuje wyniki w przeglądarkach.

Oczywiście idzie do tego dojść drogą dedukcji obserwując anchory albo sprawdzając metatagi ale chciałbym mieć to od tak czyli klik klik i już :D

Założę się że Market samurai ma taką opcję czy się mylę ? Chyba ściągnę sobie te próbną wersję tak go zachwalacie ;)

A co podpowiada Ci intuicja ???

Wiesz nie mam zwyczaju zawracać sobie głowy pierdołami w tym różnicami pomiędzy przeglądarką a wyszukiwarką tak więc sobie odpuść tego typu wywody

Albo chcesz pomóc i pomagasz albo sobie daruj bo wydaje mi się że każdy inny wstępnie zrozumiał o co mi chodzi

Mimo wszystko dzięki za lekcję za chwilę na pewno odwiedzę Wikipedię

Zobacz co to jest przeglądarka: pl.wikipedia.org/wiki/Przeglądarka_internetowa

Zobacz co to jest wyszukiwarka: pl.wikipedia.org/wiki/Wyszukiwarka_internetowa

Gdzie chcesz szukać te wyniki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności