Skocz do zawartości

szukam narzędzia do śledzenia backlinków

darkzoe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Szukam jakiegoś dobrego i niedrogiego narzędzia do sprawdzania backlinków.

Po wpisaniu w wyszukiwarkę "backlink checker" pojawiają się jakieś strony z narzędziami. Ale po wypróbowaniui ich, np. Backlink Watch pokazuje aż całe 6 linków do mojej strony (to już Google Webmaster Tools pokazuje więcej) a iWebtool w ogóle pisze żeby spróbować później. I tak dalej... wyniki są niezadowalające.

Nie jestem w temacie SEO ale zależy mi na możliwości regularnego sprawdzania jakie są linki do moich stron, a zwłaszcza nowe linki - w sumie jest ich niewiele. Czy w ogóle jest jakieś dobre narzędzie (płatne może być) które to oferuje? Google Webmaster Tools podejrzewam że nie pokazuje wszystkiego (np. wczoraj skoczyła mi oglądalność jednej strony więc chyba nie tak przypadkiem) a Webmaster Tools nic nie pokazuje nowego. Zresztą tam nie ma opcji "Pokaż linki w/g daty powstania" i w ogóle nie widzę możliwości wyeksportowania np. do Excela, trzeba klikać i klikać.

Większość używa SeoQuake'a :D

A tak na marginesie to po co Ci sprawdzanie nowych linków? Każdy patrzy na ilość linków, najbardziej wiarygodnym wskaźnikiem wzrostu linków jest YBL czyli Back Links w Yahoo.

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Dzięki za sugestie, zwłaszcza majecticseo wygląda na to czego szukam, sprawdzę go.

A tak na marginesie to po co Ci sprawdzanie nowych linków? Każdy patrzy na ilość linków, najbardziej wiarygodnym wskaźnikiem wzrostu linków jest YBL czyli Back Links w Yahoo.

Z ciekawości, po prostu chcę wiedzieć kto do mnie linkuje. Fakt, że Yahoo pokazuje zdecydowanie najwięcej linków na dzień dobry (tzn bez rejestrowania się).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności