Skocz do zawartości

Większy Site - pomysły

grajek

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka!

Mam problem, ponieważ muszę szybko zwiększyć site strony, która postawiona jest na PikoCMS-ie. Myślałem nad galerią zdjęć, jednak oprócz tego jakoś nie mam pomysłu co mogę zrobić.

Co wy robilibyście na moim miejscu? Nie chcę zmieniać CMS-a, a muszę zwiększyć site.

Myślę że galeria będzie najbardziej optymalnym rozwiązaniem.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Wiesz, na pomysł artykułów jakoś wpadłem sam :)

Tylko same artykuły na PikoCMS nie dadzą dużego site'a. Właśnie pracuję nad galerią, jednak mam pewien pomysł.

Czy istnieje taka wtyczka/usługa/kod, który tłumaczyłby stronę na kilka języków (ale nie tak jak to robi Google translator), tylko dodaje stronę w innym języku.

przykład:

www.mojadomena.pl/artykul_o_fajnym_aucie

a translator dodaje:

www.mojadomena.pl/artykul_o_fajnym_aucie?lang=ang

Albo coś w tym stylu :) Znacie takie narzedzie?

Ja bym zrobił tak:

twojastrona.pl/katalog/ - dobrze się indeksuje easydir poprzez tagi i na starcie masz co pingować bo jest baza

twojastrona.pl/rss/ - instalka wp + wpomatic (każdy wpis osobna podstrona) i w ciągu pół h masz także co pingować

Na głównej tylko linki do tego jako część serwisu i pingowanie / linkowanie wszystkiego. Galeria też ok pomysł ale więcej pracy zajmie.

Dziwne połączenie wp jako dodatek do piko ale site sobie nabijesz na rssach na pewno.

Matrix to nie jest film science-fiction a jedynie film osadzony w realiach futurystycznych obrazujący całą prawdę o naszym życiu niczym dobry film dokumentalny...

Darmowe MP3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności